Nepokazí sa chladnička, keď ju dám obložiť?

Dobrý deň milý strecháči dávame si robiť kuchynsku linku ale mame volne stojacu chladničku chcem ju nejako skryť keby že som dala urobiť skrinku a šupla ju do tej skrinky? máte niekto skusenosti? dakujem
Odpovedať
Tiež sme to tak mali a nič sa jej nestalo. Ale určite netreba zabudnúť na odvetranie samozrejme. Inak nakoniec sme ju aj tak po čase vymenili za vstavanú, lebo musíš vždy otvoriť dvoje dvere.
Odpovedať
Vstavanu chladnicku kupis uz aj za 350 EUR. Podla mna sa neoplati zabudovavat staru chladnicku. Aj keby nebola stara. Skrinka kam ju zabudujes tiez nieso stoji. Povedzme ze 100 EUR napriklad. Keby sa ti podarilo volne stojacu chladnicku predat niekomu do kancelarie napriklad, tak sa ti oplati kupit novu, ked uz robis kuchynu. Bud ju nechaj volne stojacu alebo kup radsej zabudovanu hned. Ale zas zabudovane maju menej priestoru vnutri. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hod staru na bazos.. ja som pracku predala do hodiny ked som sa jej chcela zbavit.. dala som najnizsiu cenu nie vsak nejaku moc nizku :) a bolo kup novu a hlavne vstavanu.. lebo potom ked si kupis vstavanu ti nemusi skrina pasovat a tak.. probleeemy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme tak zabudovanu cca 10 rokov. Nikdy s ou nebol problem. Len treba zabezpecit vetranie od spodu, poza a hore zo zadu... Aby sa nahodou neprehriala... Inak dake foto mam v albume Nas stary byt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?