Negatívne skúsenosti s umývačkou Whirlpool šiesty zmysel

Rozhodovali sme sa medzi umývačkou AEG a W..L, nakoniec sme vybrali tú druhú možnosť. Ale ľutujeme. Umývačka neumýva dobre, riad zostáva mokrý, okrem tabletiek všetko v jednom musíme používať aj soľ aj leštidlo. Preto sme zvedaví, čo má niekto podobné skúsenosti s touto značkou.
Odpovedať
@sokolino My mame tuto umyvacku uz dva a pol roka a ziadny problem. S tym, ze budem musiet okrem tabletiek pouzivat aj sol a lestidlo som ratala..Napr. v praci mame umyvacku BOSCH a tiez musime pouzivat okrem tabletiek sol a lestidlo, inac ostavaju na poharoch flaky.. Neviem, aky pouzivas program, ja pouzivam ten na 40-55 stupnov, trva to nejaku hodinu a tristvrte a ked sa doumyva, tak umyvacku otvorim a necham ju vyschnut, nevykladam hned, lebo vtedy je vsetko mokre..Neviem, ci tam existuje aj taky program, ze ked otvoris, je riad hned suchy..
Odpovedať
@ciusinka Ja používam na odporúčanie výrobcu najmä program Intensive (60-70 stupnov), ale aj tak to nie je ono. Ten mokrý riad by nebol to najhoršie, ale ani kvalita umytia nie je najlepšia. Počula som, že už je na trhu nový typ umývačky, ktorá pracuje na nejakom inom princípe. V najbližšej budúcnosti určite plánujem umývačku vymeniť, veď vývoj ide rýchlo dopredu. (Ale som rada za info, že ani taká super značka ako je Bosch nie je 100%-ná).
Odpovedať
Profilova fotka
@sokolino ja mám umývačku Whirpool so 6-tym zmyslom. A jediný riad, ktorý mi zostáva mokrý je plastový a to je normálne, všade deklarované, pri akejkoľvek značke, že plastový riad nebude úplne vysušený. čo sa týka soli, všade píšu, že sa má do zásobnika dosypať plno - 1,5 až 2 kg soli, a na základe nastavenia tvrdosti vody si umývačka potiahne. Čo sa týka leštidla mám síce naliate ale nastavené je na 1, teda najslabšie. Za celý rok si nevypýtala doliať. Program 60-70 stupňov používam len veľmi zriedkavo umývačka mi krásne umyje riad pri nižších programoch s teplotou 45 stupňov a objavila som čaro aj krátkeho programu, umyje aj zaschnuté, čo som bola prekvapená. Tento intenzívny 60-70 stupňový program používam, keď mám veľa hrncov alebo plechov, najčastejšie ale kôli očiste umývačky, nie kôli potrebe pri riadoch. A s čističom na prázdno. Treba sa pohrať s nastaveniami skúšať aj rôzne tabletky gély alebo prášky. Nevidím dôvod, prečo riad nevysuší. Prípadne sa spýtaj v predajni, nikdy som tento problém nemala.
Odpovedať
Ja som mala tiez taketo problemy s umyvackou ale podarilo sa mi ju vymenit za Miele (sekac) a nedam na nu dopustit - nadhera. Teraz sa mi naskytlo predat este jednu taku istu znacku asi 2-rocnu, vyskusana vo vynikajucom stave - vid bazar.
Odpovedať
sokolino To, ze umyvacka zle umyva, nesusi, pripadne pyta sol a lestidlo... Za prve, trebalo by vediet, aka je tvrda voda, za druhe co je v navode uvedene, lebo uz asi u kazdej znacky byva poznamka, ze od nejakej tvrdosti vody je nutne pridavat k tablete all in one aj sol aj lestidlo, kedze obsah je v tablete nedostacujuci. Nasledne neviem, ake konkretne tablety boli v UMR pouzite. Tie lacnejsie mozu byt pri velmi tvrdej vode problematicke, co je aj moj pripad, cize rozhodne malo soli, malo lestidla a este aj slabsie umyvaju. Zalezi tiez na tom, ci bola dobre nastavena tvrdost vody na umyvacke a davkovanie lestidla. Tieto vsetky nastavenia su tak individualne, ze sa s tym vyslovene treba vyhrat a urcite UMR bude umyvat, ako treba. Neviem, ako dlho si tu svoju UMR pouzivala, ci robila problemy od zaciatku, ci po par mesiacoch, ci pravidelne pustas UMR s cisticom na UMR a pokial ano, na cistote sa moze odrazit aj take ucpate rameno, ci nespravne ulozeny riad. Ja som s prvou electroluxkou nemala problem aj bez soli a lestidla, stacili tablety. Ale veru u tejto druhej, fagor mam, si to vyzieram, tak ale uprimne priznam, ze dost testujem a radime sa tu na MS na fore. Lebo u mna naozaj plati, ze s lacnejsimi tabletami nic neumyjem a este mi aj pribor zacal hrdzaviet :(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@erix mozem vediet cely nazov umyvacky?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrá otázka, aj mňa by zaujímalo, lebo asi pred hodinkou som objednával spotrebiče do kuchyne ;-) a umývačku mám práve tejto značky (ADG 7500).
Odpovedať
Ja chcem kupit ADG 8675 ma ju niekto?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@fox prosim ta aku mas skusenost s umyvackou adg7500? Rozmyslame nad jej kupou
Odpovedať
@5ka25 mame doma od oktobra 2014, ziadny problem, umyva vyborne
Odpovedať
@kloc naozaj? Boze to som rada. Takze spokojnost aj s prevedenim materialov,nieje hlucna,dobre umyje aj vysusi?
Odpovedať
Profilova fotka
@5ka25 ziadne vyhrady, rozhodol by som sa pre jej kupu opäť
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sme mali v najomnom byte volne stojacu Whirpool (neviem typ) a bola som z nej nadsena, dva dni zaschnuty pekaz od zemiakov z nej vysiel ako novy.... preto ked sme kupili chalupu, tak sme sa tam rozhodli tiez pre Whirpool (volne stojacu) a tiez nema chybu, mame ju uz dva roky. A pritom tam chuda zaziva celkom drsne podmienky, tahame do nej extremne tvrdu vodu z pramena takym cerpadlom, co obcas vypadne, a umyvacka sa aj s vypadkom vody vysporiada, ked ho nahodim, pokracuje v programe. Jedine, co potrebuje, je dost vela soli, ale inak stacia obycajne tablety 3v1, ziadne lestidlo... a to fungujeme tak, ze sa v nej cely vikend zbieraju riady a na treti den sa to vsetko zapne. Umyje vsetko. Rodicia maju doma vstavanu Teka a to aby clovek najprv umyl rucne a potom dal do umyvacky, taka je slaba. Sestra ma zas vstavanu Bosh-ku uz treti rok a tiez je velmi spokojna, slape ako hodinky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?