Nová

Nedokončena kuchyňa - ako sa k tomu zachovať

Anonymný autor
Autor diskusie
Dobry deň, pan stolar ktory nam robil kuchynu ju uplne nedokončil , dá sa v nej fungovať ale nie je dokončená to znamená- dvere do skrytej špajze, šuflik na plechy, čielka na šufliky v potravinke, komplet celá zástena, 2 vonkajšie poličky, lišta pri chladničke , v skrinke zakryť digestor, výmena časti pracovnej dosky kde je dierka.. ide o to že už mesiac s nami krúti, kde kazdy tyzden presuva termin ze nepride pondelok ale stredu a zo stredy presunie na piatok- takto to trva 4 tyzdne.. v den kedy ma prist a vlastne vie že nepride ani nezavolá, vzdy vyvolavam ja že či ho vobec očakávať. Zaplatit mu treba ešte 2,5 tis. Ako by ste sa k tomu zachovali vy? 2 tyzdne som bola ok ved moze sa nieco poposuvat chapem, ale mesiac ? Povedzte čo mam robit. Ja mu uz vyvolavat nebudem . Ďakujem za nazor
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Dobry deň, pan stolar ktory nam robil kuchynu ju …
Aký požičaj, taký vráť. Váš stolár sa pred vami rovnako zatĺka ak vy pred nami. Hovorí sa tomu "hra ma mřtveho chrobáka". Stolár sa tvári, že neexistuje, vy sa tvárite, že neexisujete.. Iba slová, bez adresáta. Kde je rozdiel? Ked má existovať medzi dvomi subjektami otvorená a hlavne vzájomne prospešná diskuisa, tak jej základom je dôvera a úprimnosť. Ked niekomu nedôverujem, tak nemá zmysel vkladať do neho svoje očakávania. To fungovalo, fuguje a vždy fungovať bude. Zrejme ste zle odhadli svojho stolára. Rovnako, ako nás.. Toť môj skromný názor..
Odpovedať
Profilova fotka
Za dva a pol litra ti to dokonci iny stolar
Odpovedať
tak to je ten lepsi pripad, ak ste po vzore inych nevyplatili vsetko napiste mu termin dokedy to ma byt hotove a ked nie, najdete niekoho ineho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?