Návrh kuchynskej linky - nápady a rady

Profilova fotka
Zdravím Vás všetkých, chcel by som Vás poprosiť o radu ako najlepšie usporiadať kuchynskú linku (vid návrh) nejaké iné nápady. Ďakujem a čakám vašu pomoc:-)
Odpovedať
Mne sa nepaci to rohove umyvadlo,ani ten hluchy kut,ktory za nim vznikne.Skor by som volila stvorcove,ci obdlznikove a nie do rohu.Tym padom sa ti aj o nieco zvacsi prac.plocha .
Odpovedať
@ameego chladnička vedľa trúby sa neodporúča, vraj má potom vyššiu spotrebu (ktovie o koľko %) takýto digestor sa hodí skôr do otvorenejšej kuchyne a zaberá miesto skrinke, pod ktorou stačí výsuvný ja mám v byte varnú platňu v rohu, je potom viac priestoru okolo pre veľké hrnce
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac ale návrh z roku 1970?:). Všetky spodné skrinky pomen za supliky koľko je len možné. Nemusíš drahé systémy, dá sa aj kompromis, ale veľmi praktické riešenie. Urcite nevynechaj umyvacku z akýchkoľvek dôvodov. Zabudni na predsudky. Otvorené skrinky úplne zrušiť, vhodné pre otroka. Korenicky patria do suplika. Rohové riešenie vrch i spodok, neprakticke, nepekne. Uchytky- načo? Pouvažujte o zapustenej liste. Elegantnejsie a oudrzbe ani nevravim. Cize...celý návrh znova prebrat. Skus dat pôdorys kuchyne, svoje požiadavky...toto je amaterizmus.
Odpovedať
@ameego zle, velmi zle. Ten roh zle, chladnicku by som dal vstavanu nech to posobi kompaktne, otvorene skrinky nedavaj, urcite sufliky vsade ako pise kolegynka nadomnou. Vrchne skrinky by som dal len na dlhsiu stenu...
Odpovedať
Hore dat siroke vyklopne skrinky bez skoseneho rohu. Do nich zabudovany digestor, takyto digestor patri len na prazdnu stenu bez skriniek, oblozit ho skrinkami je dost na nic riesenie, to ti nikto kto ma len trochu cit pre dizajn nenavrhne. Ja som si robil podobnu L linku o kusok mensiu. http://www.modrastrecha.sk/blog/marek...
Odpovedať
Profilova fotka
@ameego kukni u mna v albume ako som si prerobila bytovkovu kuchyňu, mam viac pracovného miesta do U, digestor výsuvný pod skrinku, viac suflikov dole v jednej línii- varechy, naberačky, veľa príborov. Osobne sa mi lepšie hrnce držia v skrinke ako v suflikoch, ale mam to v jednom krídle vzdy rovnaké a nie rôzne. Chladničku zabudovať nech nie je ako od macochy...
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb ahoj dakujem ti za názor to bolo robene v decodome a tiez sa nam to nepaci ty by si mi vedela nieco navrhnut ak by som ti poslal podorys kuchyne respektíve rozmery??
Odpovedať
Profilova fotka
@marek_k dakujem za radu a aj za ukázku tvojej kuchyne mas ju krasnu len tiez ma zaujima kolko vyšla taka kuchyna ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ameego nemam kresliaci program, ja si robím všetko na stvorcekovom papieri. Aj kuchyňa tak vznikla, potom ju prekreslili v štúdiu pred realizáciou. Ukážka mojej kuchyne ... Podla popisov čo tu popadali si skus nakresliť i sam, postupne doladime. V Decodome buď zastal čas alebo su demotivovani zamestnanci :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ameego to ste si sami vyberali takuto kuchynu, ci to vam niekto aj navrhoval?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@brain som velmi spokojna s riesenim. Hore varechy a naberacky, pod tym koreniny, cukor, muky,ryza,krupica...a dolu cela sada hrncov, odmerky...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak skusíl som dať na vase rady a trochu som preskladal kuchynsku linku. Co na to hovorite moze byt ci este nieco doladit. Dakujem Vám za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@ameego umyvadlo si dal kam? zle to nejako vidim, pri ruru??
Odpovedať
Profilova fotka
@8sophia8 umývadlo je za vstavanou rurou nevidno to atak mi to debilne otocilo fotku
Odpovedať
Profilova fotka
@ameego a myslis ze je dobre mat drez pri rure? :-/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, môžem poprosiť o radu, ktoré riešenie návrhu je lepsie? Na prvých dvoch fotkách je rúra vstavaná s mikrovlnkou, ale zdá sa mi, že tá vysoká skrinka bude taká rušivá v priestore. Na najkratšej časti linky (vpravo) bude ešte barový pult, ktorý som nevedela dat do návrhu. Nebude tá skrinka čudne rozdeľovať linku od pultu?Ak by som dala rúru klasicky do linky, (fotka 3,4) tak kam dám mikrovlnku? Ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@ludkol podla mna ten prvy navrh je lepsi, lebo mas vsetko pokope, co je z mojho pohladu dolezite, v tom druhom je rura velmi daleko od varnej dosky, osobne by som si na toto zvyknut nevedela, ale celkovo ma rusi v oboch ten drez ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?