Navrh kuchyne z Decodomu

Co si myslite o cene a usporiadani? Cena z Decodomu po zlave 2755 e. ( bez spotrebicov), netusim ci aj s pracovnou doskou. Co hovorite na usporiadanie. Okno kuchyne je z juhu. Ospravedlnujem sa za kvalitu. Spodny nakres je moj.
Odpovedať
ja si tiez planujem kuchynu a drez by som si dala urcite blizsie k umyvadlu. a ak to vedla umyvadla smerom doprava je umyvacka tak to dost komplikuje jej vyprazdnenie .
Odpovedať
Profilova fotka
Pardón - ospravedlňujem sa - ale nie náhodou DREZ a UMÝVADLO to isté.....? Ak nie, budem rád, že som sa zase niečo nové dozvedel... :-D
Odpovedať
@kika1441 , si ľavačka alebo pravačka? Ak si pravačka, umývačka by bola lepšia vľavo od drezu, drez pod okno, vľavo umyvačka riadu, vošlo by to? Nie sú tam rozmery. Tým pádom by hlavná pracovná plocha bola pri chladničke, varná doska blížšie drezu-umývadla, to je tiež podľa mňa to isté @leonardom, výhoda pri zlievaní napr. cestovín,zemiakov, atď. ale to je len môj názor ;-) , Ty si musíš premyslieť zvyky, aké máš v kuchyni :-)
Odpovedať
@zuzinkaz - drez (umyvadlo) su hned vedla umývačky. Neviem prečo komplikuje vyprázdnenie umývačky. Otvorím jedno, zatvorím druhé. @ozi - som praváčka. Drez som pod oknom nechcela, kvôli batérii, no uvidím, porozmýšľam ešte. Mám 2 varianty kuchyne. uz tam kde je barovy vo foto alebo tá ďalšia, ktorú som pridala.
Odpovedať
@kika1441 mali sme v prenájme rohový drez a hneď vpravo vedľa neho umývačku, a vadilo mi to. Veci do umývačky som nakladala väčšinou z drezu (občas treba aj niečo opláchnuť), a pri otvorenej umývačke sa k nemu nedalo postaviť. A celkovo, ak niekto stál pri dreze, druhý nemohol otvoriť umývačku, bolo sa treba odstúpiť. Aj tablety do umývačky sme mali v skrinke pod drezom, k tým sa tiež dalo dostať až po zatvorení umývačky. Mne celkovo rohový drez nevyhovoval, nevidela som v ňom žiadnu výhodu.
Odpovedať
@leonardom pomylila som sa myslela som drez a sporak. Samozrejme umyvadlo do kuchyne by som nedavala, staci drez :)
Odpovedať
@kika1441 mala som tak v byte a ak by sa dalo nesla by som do toho riesenia. neviem co budes mat pod drezom, ale ja som tam mala hrnce a ked sme mali viac hrncov tak som si ich misela povyverat na pult, zavret umyvacku, otvorit skrinku a poukladat. pre mna neprakticke. Je to len rada. ale asi tam nebudes mat hrnče ked mas sporak tak daleko. je to tazko takto radit. pra mna je dost neprakticka tato verzia. ja by som sla do drezu pod okno, existuju uz aj sklopne baterie.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinkaz ..... - to mi odľahlo.... :-D Už som ss bál, že som zmeškal nejaké najnovšie trendy.... :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?