Návrh kuchyne, poďme vylepšovať :)

Takže toto je môj prvý návrh v plánovači Ikea. Ešte nemáme vymurované priečky a preto si chceme urobiť jasnú predstavu, aby sme potom mohli ťo sa bude dať prispôsobiť. Takže uvítam návrhy a postrehy všetkých skúsenejších ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
len tak za mna, ja by nechcela otvorene police v kuchyni, aby sa tam nedrzala mastnota. daj si pozor na vod. bateriu, aby si vedela otvorit okno. inak v poho. tiez som tak rozmyslala, len my budeme mat vacsiu kuchynu, preto nakoniec nebude tvar U, ale bude do L.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiez takto navrhnutu a myslim, ze je to super, vysoke skrinky, drez sporak a volna pracovna plocha...Akurat ten sporak som mala uplne na kraji a stolar mi odporucil dat ho do stredu - ty to mas tiez nesymetricky, lebo vraj aj to lepsie ukaze, aj sa clovek neciti tak stiesnene pri vareni
Odpovedať
Veľmi pekné spracovanie. Páčia sa mi hlavne tie poličky farba linky. Tá je teraz v móde. Je to pekné prehľadné a nie nejak zbytočne prepchaté. Všetko tam bude mať svoje miesto a hlavne sa v nej budeš môcť v pohode pohybovať a nič by ti nemalo zavadzať. Aj to Učko je dobre navrhnuté budeš mať rozhľad:)
Odpovedať
@kamilka22381 @nicicka @struknica Dakujem dievcata :) Ano, ked tak nad tym premyslam tak by sa este dal ten sporak posunut, v tom pripade by som ale mala po jeho pravici iba kusok pracovnej plochy, ale to by mozno nevadilo a vpravo hore by som dala iba jednu a sirsiu(80) skrinku. Dalej este nemam domyslene kde budu uskladnene taniere, v tej vysokej presklennej to bude moc od ruky? Alebo radsej v sufliku pod drezom, s tym ale nemam skusenost. Inak nechyba Vam opticky aj jedna skrinka vlavo od digestora?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame presne takto riesenu kuchynu s obyvkou, ale nemame ich oddelene prieckou a kuchynsku linku do L. k umyvadlu sa da kupit kvôli oknu sklapacia bateria, inak sa mi to paci, suepr :)
Odpovedať
@violaceus Osobne si myslím, že to nebudeš mať ďaleko. Kľudne tie taniere by som dala aj do tej skrinky. A čo sa týka žej skrinky vľavo, tak tá mi tam nechýba. Zase netreba úplne napchať kuchyňu skrinkami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?