Návrh kuchyne - dispozícia

Zdravím, má niekto nápad alebo tip, ako prípadne upraviť tento návrh kuchyne? Šírka je 2 m, vpredu kuchyňa prechádza do obývačky. Stúpačky sú vľavo v stene vedľa sporáka. Kuchyňa je plánovaná pre 2-člennú rodinu, príliš nevaríme :) Vďaka za každý podnetný príspevok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevyzera to zle ale nedalo by sa celu tu cast so skrinkou a trubou co je v tom vyklenku presunut na druhu stranu pri drez?
Odpovedať
kedze je to malinka kuchyna, tahala by som skrinky az po strop, ked uz nie horne, tak urcite tu vezu kde je rura, nech je to zarovno s okolitymi stenami. Vodu do drezu mate ako vyriesenu? Lebo zda sa mi dost daleko od stupaciek, ale zas ak digestor napajate na centralne vetranie, tak potom radsej to ako tahat vzduchovody cez celu kuchynu alebo davat recyklacny. Ak mate v plane recyklacny, tak potom prehodit varnu dosku s drezom
Odpovedať
@daniela121, zial nie, vysoke skrinky musia ostat v tom vyklenku, je akurat na to robeny. @zita19: Ano, je to doslova minikuchyna :D S tymi skrinkami mate pravdu, tam by to išlo. Stupacky, cize ako voda, tak centralne odvetravanie su vlavo od sporaka za tou stenou hned. Sporak je v tento casti kvoli digestoru, v hornej skrine bude vstavany a flexihadica pojde hned dolava do centralneho odvetravania. Voda bude tahana zľava zo stupaciek az k drezu. Vdaka za postrehy :)
Odpovedať
@samueltt tak potom nic v tom L-ku nemente. Ten digestor s odtahom je dolezitejsi ako dlhe rury k baterii a odpad.
Odpovedať
Profilova fotka
@samueltt dobre spravene, akurat drez by som otocil tak, aby odkvapkavacia plocha isla na druhu stranu - do rohu
Odpovedať
Pre 2 clennu rodinku, je to postacujuca kuchyna. No neplanujete sa rozrast? Potom by to bolo take ltt. Ja by som mozno vytkla jednu vec a to je skrinka nad sporakom. Pouzvazovala by som nad tym, ci by nebolo lepsie dat tam mensiu skrinku. Bolo by to komfortnejsie ako sa zohybovat k hrncom :(
Odpovedať
ja by som zrusila ten roh kuchyne pretoze v tom rohu budete len bordel ukladat a rohove skrinky su brutalne neprakticke. skor by som len dokupila nejaky prenosny stol na kolieskach v pripade ked budete potrebovat dodatocne pracovne miesto. a dala by som co najviac suflatiek najlepsie aspon 90 cm. A tiez mensie umyvadlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?