Navrh kuchyne a poslanie na mail

Kto by mi prosim vas spravil navrh kuchyne a poslal mailom.Bol som aj v studiu ale tam mi ho len ukazali a ani mi ho nechceli vytlacit.Dakujem
Odpovedať
1
2
No, takéto služby sú platené. Návrh by Vám myslím si predali, keby ste mali záujem. A kebyže si kuchyňu dáte vyrobiť v tom štúdiu, cenu za návrh by Vám pravdepodobne odpočítali alebo zohľadnili iným spôsobom.
Odpovedať
Do takého štúdia by som sa ani nevrátila. Ako ďalšia komunikácia s nimi má byť aká??? Ja čo som si dávala robiť ponuky, nemali problém mi to vytlačiť a dať cenovú ponuku.
Odpovedať
nm robili v Asku základny návrh, ten nám dali na mail a potom sme my už so stolárom dalej riešili. Bez poplatku. Ale ja mám iba malú kuchynu 2,85/3,30 do rohu
Odpovedať
@mathees stiahni si do kompu sketch up, alebo chod na ikea planner a tam si vyskladaj prvy nastrel kuchyne. zvladli to mnohi pred tebou, zvladnes aj ty. len sa par hodin s tym potrapis, no... len tak zadarmo ti ten navrh nikto robit nebude... inak mne tiez nechceli vytlacit a dat do ruk v jednom studiu cenovu kalkukaciu. a je to studio, ktore ma profil aj tu na MS. a aj to bol faktor, ktory jemne prispel k tomu ze sme sa pre nich nakoniec nerozhodli. vsetky ostatne studia nemali problem bud vytlacit, alebo zaslat na mejl :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ako by sa Ti páčilo, keby som prišiel k Tebe do práce a chcel od Teba službu zadarmo ? To by sa Ti páčilo ? Robiť zadarmo? Ľudia čo si zoberú návrh zo štúdia a potom si to kúpia inde vlastne okrádajú toho čo ten návrh urobil. To je sprostá krádež! Za návrh si zaplať a keď kuchyňu aj tam kúpiš, určite Ti to odpočítajú od ceny.
Odpovedať
@igor777 a aky ma vyznam ked clovek kresli navrh niekolko hodin a potom mi ho neda a vymaze ho napr.? Napr v decodome to ma nakreslene za 40minut. A v pohode mi ho pani vytlacila aj s cenou. Napr Sykora pani som priniesla nas navrh a ona mi ho na ocenenie prekreslila v ich programe a poslala s cenou na mail. Chodila som tam dva tyzdne a dva tyzdne mi prepocitavala skrinky a robili sme upravy. Nakoniec som kuchynu od Sykoru zobrala lebo som videla snahu z ich strany ze zakazku chcu. Ak mi pani niekde povie ze nie navrh vam nedam tak vies co ich mozem.... Som zakaznik potrebujem sa rozhodnut v klude doma a poriadne si to pozriet. Nie ist do studia cakat kym nakreslia povedia cenu a rozhodni sa hned.
Odpovedať
typicke slovenske...
Odpovedať
typicky slovenske je zobrať si niečo, za čo sa nezaplatí ! Alebo ...
Odpovedať
@mima1 tebe tiez platia iba za cast co si v praci? keby ti odpocitali 40minut z dna na paske-proste nezaplatia ti. Preco by mali robit ludia v kuch,studiach zadara? Tam kde davaju navrhy zadara do ruk, maju to v cene kuchyn,ktore zaplati niekto iny za teba, lebo ty ides s navrhom k stolarovi.
Odpovedať
@atlaska ale je to jej praca. Je tam nato aby kreslila napr navrhy. Aby pomohla a aby ziskala zakaznika. Ak odmietnu a nenakreslia tak hold pride mozno o zakaznika. Niekde to ide a niekde nie? Nemyslim si ze denne jej pride do studia tolko ludize by chcelo navrh. Ci? Myslis ze tam ludia syoja vo fronte? Ja pracujem a mam zaplatenych 12hodin a tiez sa ma hoci kedy hoc kto pride opytat nieco bez toho aby si u nas nieco kupil. Nepoviem zakaznikovi ze viete co najskor si to kupte potom vam odpoviem lebo za odpoved bez kupy niesom platena
Odpovedať
tiez si myslim,ze ked je to v ramci pracovnej naplne,nemuseli by pytat peniaze...ja urobim denne niekolko desiatok ponuk na auta,a to aj mailom,osobne alebo telefonicky a potom samozrejme ludia si s tou ponukou obehaju konkurencne predajne,kym sa rozhodnu,kde to kupia...a to im predsa nemozem zazlievat,ani im v tom branit..kazdy si urobi svoju pracu ako najlepsie vie a treba iba cakat,kde sa zakaznik rozhodne to kupit..a tak podobne je to s tym nakresom..akurat,ze cenovo sa auta a nakresy kuchyn nedaju porovnavat :-) :-) :-) ja tiez viem urobit ako laik navrh kuchyne ,ci kupelne,nieje to nic zlozite oproti tomu ,ake sumy za to pytaju v studiach...
Odpovedať
Článok sa načítava...
skús napísať @domka92, je to študentka architektúry a ponúka svoje služby za dobrovoľnú sumu
Odpovedať
@mima1 ano navrh ma zakaznik zadara, kto nieje zakaznik nic nekupi-preco by ho mal mat zadara? @jasmiinka7 cenova ponuka na auto a navrh kuchyne su uplne odlisne veci. Preco vam navrh kuchyne neurobi stolar,ktory vam vyraba tu kuchynu? Preco kuch.studio,ktore plati prenajom showroomu a ludi co robia tie navrhy?
Odpovedať
@atlaska mne uz ten navrh stolar urobil ,aj zadarmo...ale nejde o to,ak to ma niekto v ramci prac.casu tak to som iba porovnavala,ze v ramci prace robim vsetko s pracou spojene..a pisala som,ze sa to neda porovnavat auta a navrhy..:-) pekny den,nehadam sa..iba moj nazor..aj tak sa touto diskusiou nic nezmeni..
Odpovedať
@mima1 nechcem sa nikoho dotknut ale myslite si, ze navrh kuchyne hotovy za 40 minut bude naozaj kvalitna praca? inak, myslim ze je spravodlive ked sa za odvedenu pracu zaplati, navrhovanie nie je len ukladanie skriniek vedla seba, to zvladne kazdy. som architektka a nad kazdou jednou kuchynou, ktoru som navrhovala, som nejaky cas presedela, kazda jedna kuchyna ma svoje uskalia, treba sklbit do seba vela veci od technickych po esteticke, a ani jeden interier, do ktoreho sa nova kuchyna robi, nie je idealny, vzdy sa najde nieco, co zabrani tomu, aby ste mali navrh hotovy za 40 minut. Ak je vsak niekomu jedno, ci sa mu bude v kuchyni naozaj dobre varit a ci mu nebudu po case liezt na nervy niektore nedotiahnute veci, kvoli ktorym bude po case kuchynu prerabat znova, tak som nic nepovedala. bohuzial, u nas si ludia neuvedomuju, ze dusevna praca je tiez praca a to, ze niekto robi navrhy na pocitaci, neznamena ze pocitac to za neho aj vymysli.
Odpovedať
@mima1 este aby som to upresnila - aj ja davam klientom a znamym rady zadarmo, 5 alebo 10 minut za radu ma nezabije, aj ked skuste sa nieco zadarmo prist opytat k pravnikovi, myslite ze bude taky ustretovy a poradi Vam len pre Vase pekne oci a len preto, aby mal klientov? Rozdiel v len beznom poradeni sa a navrhu kuchyne alebo cohokolvek ineho je dost velky - kym radu date behom niekolkych minut, pri navrhu stravite niekolko hodin a pochybujem ze sa tu najde nejaky profesional, ktory by mal zaujem stravit cely den nad niecim, za co nedostane zaplatene.
Odpovedať
@lucianakoniku tak tak za 40min tam ozaj nahadze par skriniek. ak sa navrhuje kuchyna je to par hodin. vyber skriniek zladenie s klientom, vyber fariem mayterialov, rozlozenie elektiky doriesit privody popripade stropy, farebne doladit interier, podlahy zastenu atd atd. Ak v dnesnej dobe musis toto sklbit, mat na to LEGALNY program, vykonny pocitac a bude to niekto robit zadarmo tak len preto ze ine nema na praci alebo si svoje vedomosti a pracu nevazi. Lucia suhlas s tebou
Odpovedať
co je zadara je vacsinou na hov..o.
Odpovedať
Manzel je stolar a robi navrhy zadarmo.Podla poziadaviek /skice/ navrhne skrinky a urobi cenovu ponuku. Ak sa to klientovi paci, doladzuju materialy a v pripade dalsich narokov aj cenu. Ked sa prvy navrh nepaci, klient sa viac ,neozve' a cenova ponuka sa robila zbytocne. V rezijnych nakladoch.
Odpovedať
@jasmiinka7 nic v zlom, ale ponuka na auto a navrh kuchyne predsa nemozeme davat do roviny. co je na ponuke na kupu vozidla kreativne? to ti vypluje pocitac 8-)
Odpovedať
@budova1 ano ak je stolar a robi to uz v ramci ZAKAZKY to je ok no ak potrebujes siesit navrh interieru tak tam je stolar vedla to nie je len ulozit skrinky!!!!
Odpovedať
@finis :-) :-) samozrejme,pisala som cisto teoreticky,ze ked to mas v prac.naplni,tak musis robit ...:-)
Odpovedať
@jasmiinka7 sry , teraz citam ,ze uz ste to tu spominali. inak prepac, nechcela som si ta tu skutocne vybrat za obet mojho rozhorcenia. nie je smerovane na teba. naozaj ma ale slusne povedane hnevaju maniere niektorych ludi na MS. chcu zadarmo navrhy, vizualizacie, ..... to nikoho nenapadlo, ze je to praca? ze je za tym kopec casu a usilia a namahy? rozumiem snahe usetrit, ale nemozeme chciet zadarmo kvalitnu profesionalnu pracu. takze je v tom naozaj rozdiel. zadarmo navrh v kuchynskom studiu, tomu rozumiem. je to firma a robi cenovu ponuku. aj my ju v praci robime a stoji nas to cas a usilie......a nie vzdy tu zakazku aj dostaneme. kvalitny navrh od architekta, ale uz nie je zadarmo. on predava svoju myslienku, nerobi kuchyne.
Odpovedať
@ohmm Pri rieseni interieru nechcem brat architektom ich chleba, ale velmi casto sikovny stolar dokaze to, co oni. Okrem toho ma vedomosti z praxe, ci sa ich vymysly vobec daju zrealizovat.
Odpovedať
@finis jasne,v pohode..:-) a mne to prislo iba porovnatelne somnou v tych velkych studiach,kde odrobia 8hodin v praci ,maju to v naplni a hotovo..samozrejme,ak sa niekto tym zivi ako sukromnik,urcite to nebude robit zadarmo..na tych som to vobec nemyslela..:-)
Odpovedať
@budova1 kuchyna sa nema riesit len ciastkovo ale ako celok inak to je zlepenec.
Odpovedať
@jasmiinka7 odrobia 8 hodín v práci, kde budú robiť návrhy ľuďom zadarmo, aby potom zákazky, ktoré majú rozpracované robili po nociach a aby zákazníkom, ktorí si idú reálne objednávať zariadenie interiéru mohli vyjsť v ústrety a reálne to aj zrealizovať.
Odpovedať
@budova1 našťastie stolári dnes suplujú aj interiérových dizajnérov, architektov a kvalitných návrhárov. Neviem čo by sme bez nich robili. :-N Len sa potom treba pozrieť na tie interiéry ako celok a na tie realizácie, rozdiely sú tam a veľmi zreteľné. Len nie každý to vidí alebo chce vidieť.
Odpovedať
@jasmiinka7 a co je kuchynske studio statne?????? tiez je to sukromnik a mylis sa v naplni prace maju robit vizualizacie ICH kuchyn,co vyraba ICH kuch.studio, nie co vyrobi nejaky stolar.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?