Nasa nova kuchyna

Profilova fotka
zdravim, co poviete na tuto kuchynu? zaujimaju ma nazory najma co sa tyka farieb hornych skriniek, ci to nechat biele? alebo pripadne poradte ako to skombinovat:) material je rovnaky aj hore aj dole. Dakujem za rady :)
Odpovedať
@rencucha1987 polda mna je farba OK. Kukni moj album, mam to podobne.. Horne skrinky aj vysoke skrinky by som dal bud po strop, alebo horne skrinky po strom a nad vysoke skrinky by som dal SDK znizeny strop v tom mieste..
Odpovedať
Profilova fotka
@rencucha1987 Aj podľa mňa je ok, budem mať podobnú kombináciu, resp. doska a korpus bude trochu tmavší. Nemenila by som, obávala by som sa prekombinovania farieb...
Odpovedať
ja osobne by som dala skrinky bud len bežove alebo len biele
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 no povodne boli bezove vsetky, ale bolo to take fadne. tak pana v kuchynskom studiu napadlo, ze dat ich biele.
Odpovedať
ja by som dala len jednu farbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Zvolili sme matny material, mam skusenosti s lesklym a preto by som radsej matnu, no ked to dam bezove cele tak sa bojim, aby to nebolo take jednoliate ako z plastu. Predstava celej bielej je pre mna zas nocna mora :D tak ja uz neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@rencucha1987 moj nazor jednu farbu takto to vyzera ako keby sa minul material jednej farby a platali ste inou ,mne to tak pripada
Odpovedať
@rencucha1987 pokiaľ máte biele plastové okná, tak by som nechala všetky skrinky aj horné aj dolné biele a ku tomu biele spotrebiče vrátane digestora. Je to malá kuchynka a skrinky bielej farby priestor opticky zväčšia a urobia ju vzdušnejšou. V malých priestoroch sa bielej netreba báť. Na mňa by nepôsobili dobre béžové skrinky po oboch stranách, urobilo by to priestor opticky užším ako v skutočnosti je. Okrem toho rozdielnym sfarbením skriniek sa ešte viac zvýrazní rozdielna výška skriniek. po pravej strane. Okrem toho ten nerezový digestor by na mňa pôsobil veľmi rušivo, aj tá zástena...zvytočne sa rozbije aj tak už dosť malý priestor. Viac sa mi páči, keď sa digestor ladí farebne ku odtieňu kuchynskej linky.
Odpovedať
@rencucha1987 Ak sa bojíte fádnosti, tak skôr by sa mi pozdávalo skrinky v jednom farebnom odtieni - napr. bielej a striedať matné s lesklými, ale len v jednom odtieni. To by bolo zaujímavejšie, plastickejšie.
Odpovedať
@rencucha1987 A tú zástenu za digestorom by som dala až po strop. Možno by som ju dala všade v rovnakom drevodekore ako je pracovná doska. A hneď by to bolo zaujímavejšie.
Odpovedať
Dnešné kuchyne majú práve naopak , kombináciu viacerých farieb- biela s tmavou, alebo béžovou, ako na tejto fotke. Vyzerá to tak útulnejšie a krajšie- pokiaľ samozrejme volíte prírodné farby. Vôbec mi to nepripadá ako keby sa minula farba :D. Čo sa týka tej farebnosti skriniek, rozmiestnila by som ich viac, aby tá béžová nebola len na jednej strane steny. Dá sa s tým všelijako pohrať. a veľmi sa mi páči farba pracovnej dosky- celé to oživí. Mne tam možno trochu chýba nejaká otvorená polica na prípadné dekorácie, alebo šálky... ale to už je vec vkusu a tiež aj potrieb.
Odpovedať
@maria1122 skor dnes v kuchyniach ide o jednoduchost, jednotne linie aj farebne, vyhybanie sa otvorenym policiam, roznym prkotinkam vystavenym a lapacom prachu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rencucha1987 Pri navrhovaní každej kuchyne /malej/ som myslela na to, že vždy tam budú nejaké hrnce, taniere, šálky, ovocie, zelenina, ktoré budú kuchyňu "oživovať" a tak som mala vždy kuchynskú linku len v jednej farbe. Skôr som myslela na to, aby kuchyňa bola zladená ako celok - takže som brala do úvahy farbu okenného rámu, dverí, podlahy a ku nim som potom farebne ladila farbu kuchynskej linky, pracovnej dosky a zásteny. Už potom všetky tie hrnčíčky, mištičky, vázičky, črepníčky, ktoré do kuchyne časom pribudnú celý ten priestor aj farebne doplnia a zútulnia. Chcela som sa vyhnúť tomu, aby ten malý priestor nepôsobil nakoniec prepchato.
Odpovedať
Profilova fotka
@rencucha1987 Pjeknééé... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
A co tak dať horné skrinky s reliéfom dreva ako je pracovná doska?
Odpovedať
Profilova fotka
@poter Presne nad tym som sa vcera zamyslala, ze to skusim asi touto cestou, no uvidim, ci pochodim v kuchynskom studiu :D
Odpovedať
@rencucha1987 pochybujem, že budú dvierka s rovnakým reliéfom dreva ako je pracovná doska. Ešte by som zvážila presklené dvierka na hornej skrinke.
Odpovedať
Profilova fotka
@evabb35 dakujem za rady uz sme vyriesili :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?