Narezanie dreva na línku

Neviete kolko stojí narezanie dreva na línku u stolára,aj s navrtaním a narezaním potrebných otvorov?
Odpovedať
@boywonder513 sorry pomýlil som sa dosiek nie dreva :-D
Odpovedať
narezu ti aj v OBI https://www.obi.sk/predajne/services/... cennik maju na predajni Ja byt stolar, tak asi ta poslem niekde, lebo tolko roboty a to na com najlepsie zarobim, to je finalizacia odo mna neziadas. Ja som zhanala stolara na odrezenie 2 policiek a kazdy sa osival ako pes pred sr... Nakoniec som si dala odrezat v Hornbachu
Odpovedať
@boywonder513 co je to línka? Ak myslis linku tak nemyslis ze to asi zavisi od mnozstva... kto to ma vediet?
Odpovedať
dobre neriešim to kúpim MDF dosku 4 plaťne velké dám si narezať na rozmery aj navrtať a olaminátovať a niečo si aj nalakujem sám nejaké skrínky a budem to mať o dosť lacnejšie ako tie kuchynske línky čo ponúkaju za nenormálne ceny ;-)
Odpovedať
@boywonder513 Kde si ja davam rezat tam chcu za porezanie jednej platne asi 4 Eura.Ohranenie ABSkou je podla hrubky ABSky,najlacnejsie asi 1 Euro meter.Najviac si podla mna vypytaju za vrtanie tych dier (pokial nemaju CNCko).
Odpovedať
vsade tam kde predavaju materialy na kuchynske linky, maju vacsinou aj moznost rezania podla priani zákazníka, narezove centrum je aj v topolcanoch ak to nemas daleko... tak ako vyssie pisal marsial, za narezanie jednej platne beru cca 4€ a to ti asi ziadny majster doma robit nebude, nakolko aj oni sami si to davaju rezat na mieru a nemusia vozit velke tazke platne a doma sa s tym trapit za smiesne 4€, plus ohranenie ti vedia urobit atd...
Odpovedať
@boywonder513 aha takze si to vsetko rozkreslis das narezat olepit spravit diery na panty kovania este si to nastriekas a myslisnze.ro bude lacnejsie? Ked.to vsetko uz narezu a povrtaju zosrobovat je to najmenej.
Odpovedať
Profilova fotka
@boywonder513 skus googlit pomoze to aj v Ziline,,aj na Kysuciach aj v Brezne to robia,,staci zadat do googla rychlejsie sa dockas odpovede ako tu na MS ;-) ;-) @sysell jasne ze je to lacnejsie, a vies aku mdf ku mas ci dtd, tie niektore kuchyne stoja za ho*no , a kuchyne na mieru su dost draheeee, niekedy pred x rokmi ked som okolo toho robil tak 30% z ceny je cena materialu,,ostatne je rezia a zisk ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@boywonder513 ty čo splietaš , korpusy sa robia z LDTD a ta sa hranuje a jednostranne laminovana MDF sa používa na striekané alebo foliovane dvierka , tak veľa zdaru pri výrobe tvojej kuchyne 😁, chcem ju vidieť potom , dúfam že dáš foto😁😁😁.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?