Najlepšia značka umývačky

Profilova fotka
Dobrý deň ! Ešte Vás poprosím, aká umývačka je lepšia, voľne stojaca, alebo vstavaná ? A aká značka ? Naj a rozumná cena , spotreba energie A ++ Ďakujem za každý názor, pripomienku, skúsenosť 8-)
Odpovedať
@damijanka prijemne citanie :-) je tu toho dost... http://www.modrastrecha.sk/forum/spot... myslim ze tu vedie bosh, a vstavana ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla bosh supeeeerja mam vstavanu 60
Odpovedať
Ľudia, na takúto otázku predsa neexistuje objektívna odpoveď :-|
Odpovedať
presne tak, na to sa neda odpovedat lebo kazdy ocakava od umyvacky nieco ine. Skor je otazka si dat, ze aku vybrat na zaklade tychto mojich potrieb: Spotreba A,A+,A++.. objem, ukladacie miesto, ovladanie...a hlavne cenova relacia.
Odpovedať
Profilova fotka
@janulikk Ale existuje. Zodpovedne môžem povedať, že najlepšia umývačka riadu bola v našej rodine babka. ;-)
Odpovedať
@damijanka Ja som kupil whirpool ADG 2020FD, podla parametrov sa mi pacila najviac... je to skor o tom ako sa ti vydarí. Vsimol som si ze 90% ludi je dnes namotany na zn. BOSCH. Mam znameho ktory montuje hardware do bielej techniky a ten ma upozornil, aby som nekupoval najdrahsiu elektroniku ale zvolil strednu cestu a tiez ma ubezpecil ze BOSCH sa moze pokazit rovnako rychlo ako napr. Beko ( tym nepodcenoval zn. Beko uviedol ju ako priklad lebo Beko je lacnejsie ako Bosch). Ruru a varnu dosku mam Bosch pre prijatelnu cenu, dobry dizajn, parametre, ale nie preto ze je to Bosch...
Odpovedať
@danifedor Asi tak :) Dobre napísané :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?