Najlepsi kuchynsky robot

Prosim Vas, vie mi niekto poradit z tej obrovskej ponuky, ktory z kuchynskych robotov je naj, s ktorym ste spokojni?? Tak do 400 eur max.. diky moc.
Odpovedať
1
2
Eta gratus
Odpovedať
Profilova fotka
skus pozriet kenwood kmx 61, vcera sme sa akurat o tom s kamoskou rozpravali, ze ho idu kupovat mamine na vianoce lebo ze nejaky taky lepsi by chcela. Ze pozerali nejaky aj novsi kenwood len ten vychadzal az na 900 euro co uz je dost a tento je taky optimalny, aj co sa tyka prislusenstva aj ceny :-)
Odpovedať
Urcite chod do nejakeho kenwoodu, najlepsie kovove telo a co najsilnejsi motor, pod 900W nechod...tieto roboty su nezmary, manzelka ma uz niekolko rokov kenwood major premier a ten robot si toho uz odrobil ozaj dost a stale frci ako novy...a prislusenstvo sa da dokupovat a je toho naozaj kopa...vyhni sa plastovym robotom, teda najma plastovym prevodovym ustrojenstvam pokial chces dlhodobeho pomocnika do kuchyne...svokra ma bosch mum, plastove prevodove kolieska, po roku a pol boli zodrate, nastastie sa dali zohnat a vymenit...na kenwoode ked manzelka mlela oskvarky, tak ta prevodovka bola taka horuca, ze sa nedala udrzat v ruke a v pohode to zvladla...jedine co jej na tomto type chyba, je moznost priameho ohrievania misy, ale to uz su ceny 900 eur a vyssie...
Odpovedať
Ja som manzelke kupil tiez kenwooda, mala len podmienku aby bol cerveny :-) ,nevie si vynachvalit, nestal viac ako400€ a bolo kopu prislusenstva k nemu.
Odpovedať
Bosch MUM xxxx,je vela druhov,kupili sme za 280€ aj s prislusenstvom,od mlynceka na vsetko mozne,roznych struhacov,misu z nerezovej ocele,hnetacov a metliciek az po odstavovac a je uplne bombovy....
Odpovedať
uplne najlepsi kuchynsky robot je tento https://www.youtube.com/watch?v=6sPbo... :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@jano2007 paradny :D
Odpovedať
@marek_norway tento robot ma? http://kuchynske-roboty.heureka.sk/ke... jedine co mi vadi, ze v tej cene tam nie su nejake krajacie veci, na zeleninu a tak.. to uz sa potom dokupuje vsetko?
Odpovedať
@marek_norway vobec napriklad nevidim, kolko stoji ktore prislusenstvo k tomu..neviem to nidke najst..pripadne aj kde sa to kupuje..lebo som cosi nasla iba na stranke rovno kenwoodu, ale tam nie su ani ceny...mne ide hlavne o struhanie zeleniny, na nejake jemne pasiky napr. mrkvu, to robim casto a momentalne rucne, tak chcem aby to malo nieco taketo
Odpovedať
My máme doma od značky Eta, neviem teraz presne, že ktorý konkrétne to je, ale maximálna spokojnosť, super výkon a naozaj je použiteľný takmer na všetko :-) Celkovo mám viacero spotrebičov od Eta a ešte som s touto značkou nemala zlú skúsenosť. A stál nás cca okolo 250€
Odpovedať
Profilova fotka
@casssie My máme Bosch MUM 4655 (teraz je za 107,-€). Má všetko čo treba. Je síce na báze umelých prevodov, ale pri normálnom zaobchádzaní zvládne všetko. Ak sa pokazí po dvoch rokoch záruky, kúpiš len základnú verziu (cca 50,-€) a príslušenstvo použiješ zo starého. Je dobre skladný.
Odpovedať
Profilova fotka
jedinu radu ktoru ti dam v tomto smere ale myslim ze je aj velmi dolezita, nechod do plastoveho tela kuchynskeho robota ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@laco17 presne o tomto type som pisal vyssie, no na boschi je super to, ze sa tie plastove ozubene kolieska daju osobitne kupit (cca 16 eur). @drahhu uplne suhlasim @casssie prislusenstvo sa da urcite kupit, vecer to pozriem, presne to co potrebujes ty som manzelke dokupoval na vianoce.
Odpovedať
@marek_norway super, dakujem, pomozes mi.. ja b ysom rovno objednala k tomu aj ten diel na struhanie a asi vezmem ten, co som poslala link..nevies presne typ, ktory mate?
Odpovedať
@drahhu vdaka za radu, presne oto mi ide...ked, nech uz je naozaj dobry, radsej dam viac, ako potom mat s nim problemy..
Odpovedať
@casssie Manzelka ma kenwood major premier, kupovala ho pred cca 6 rokmi, v podstate je to asi to iste ako ten co si poslala, aj vyzorovo je to uplne rovnake, akurat mozno zmenili znacenie a nejake detaily...na zeleninu ma k tomu toto: http://mixery.heureka.sk/kenwood-at-340/ a robi na tom co sa tyka zeleniny vsetko, este aj ked tlacime kapustu tak to kraja na tomto...ma k tomu este aj skrabku na zemiaky, ale tu moc nepouziva, mlyncek na maso (ten by mal byt v zaklade spolu so sklenenym mixerovym nadstavcom)...akurat sa priprav, ze tento robot je fakt hlucny, toto je asi jeho jedine negativum...to prislusenstvo si ale pozistuj dopredu aby to sedelo, to co som dal link je na radu major a chef...
Odpovedať
@marek_norway je taky hlucny ako ked sa robi na rucnom slahaci? ci ako velmi hlucny? za tu cenu som myslela, ze bude tichy ako myska..haha :D dost drahy je ten nastavec...bude to on, lebo aj na stranke som to pozerala, ze toto asi potrebujem na krajanie, len som to nevedela nejako najst...diky za pomoc.. neviesdo nejakom podobnom robotovi menej hlucnom? :)
Odpovedať
@casssie mas pravdu, tieto roboty nepatria k lacnym, skoda, ze sa neda prislusenstvo vybrat, napriklad namiesto mlynceka na maso toto na zeleninu...najidealnejsie bude, ked zajdes do nejakeho elektra a vyskusas si hlucnost :) cim silnejsi motor tym hlucnejsi...ide o to, ako casto ho budes pouzivat a na co vsetko, moja manzelka zvykla piect zakusky a torty tak ta ho vyuzivala dost casto a vobec ho nesetrila, ked napriklad robi maslovy krem a pridava maslo, tak ho ani nekraja na kusky, rovno pocas miesenia hodi do nadoby celu 250g kocku masla a mixer ho bez problemov vymiesa...ale napriklad ani svokra si nestazuje na ten bosch mum 4655, akurat to, ze je plastovy je dost nevyhoda, asponze sa daju kupit nahradne diely...a neviem ci nan existujee nejaky nadstavec na zeleninu...
Odpovedať
@casssie on je hlucnejsi ako Bosch Mum, ale je kvalitnejsi. Mum ma vela casti plastovych, tento ma kovove, takze aj zvuk je iny. Mala som Mum, tento je ovela lepsi. Na tom struhaci sme robili aj kapustovy salat so struhanou mrkvou, parada. Vyborne vymiesa kysnute cesto, klasicke riedke cesta. Pre mna je Kenwood lepsi, nemam major, ale o stupen lacnejsi model, ten sa uz ale asi nerobi, mam ho asi 5 rokov.
Odpovedať
@casssie tento vyzera uplne idealne http://kuchynske-roboty.heureka.sk/bo... s boschom chybu tiez neurobis...
Odpovedať
@marek_norway tento som pozerala tiez, kym mi ludia nenapisali, ze radsej Kenwood :D .. nikde neividim, z coho je, ci je celokovovy, ci aky, co ma vsetko plastove...nevies nahodou? inak sam i pozdava..aj recenzie su ok..
Odpovedať
@trnavacka vsetky mum od boschu maju vela plastovych casti? nevies?..lebo ten, co poslal kolega norway pod tvojim komentom vyzera ok...nevyzera velmi plastovo, len teda tie casti na citrusy a mixer su plastove...co mi odporucis?..uz mam v tom chaos
Odpovedať
@casssie telo toho boschu je plastove, ale nebal by som sa toho az tolko a stale mas predsa 2 roky zaruku...za tu cenu s tym prislusenstvom myslim nieje o com... http://www.bosch-home.com/cz/MUM57860...
Odpovedať
@marek_norway no prave nejak tomu plastu som sa chcela vyhnut..vyzera super, ma vsetko, bude asi tichsi.. nevies, co by bolo podobne z rady chef? tie su mensie a asi by mi stacili na to co potrebujem ja..je ich zas tolko..
Odpovedať
@casssie https://www.hej.sk/kuchynsky-robot-ke...
Odpovedať
Profilova fotka
poraďte mi prosím nejaký kuchynský robot, ktorý má funkciu čuchania zemiakov na placky :D u nás je to obľúbené jedlo a čuchať ich ručne je hrôza... ďakujem :)
Odpovedať
@trnavacka diky za tip..tento vyzera dost dobre v ramci prislusenstva a zjavne je teda kovovy...no zajtra sa uz musim rozhodnut nejako, nech nieco kupim do vianoc :D ty mas tento robot?
Odpovedať
@casssie nie, ten ešte lacnejší, vtedy sa take nerobili, ale niektoré časti som za tie roky ešte nepoužíla. Je to o Tom, čo očakávaš a koľko si ochotná zan dat. Pre mna bol dôležitý motor, jeho sila.
Odpovedať
@dada318 pozri si napriklad zelmer talent :-) ten ma sa mi vidi take prislusenstvo, lebo kamoska ho ma a ta ma radosti ze nemusi struhat na struhadle zemiaky, ale myslim ze znaciek a typov je ovela viac, len potom treba premyslat aj nad tym ze ake ine funkcie by clovek odcenil
Odpovedať
Profilova fotka
@fedor16 dakujem za tip, urcite pozriem, v podstate nic ine mi nechyba, len toto, samozrejme budem rada ak to bude mat viac funkcii, ale toto je pre mna "zivotne" dolezite :D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?