Môžem dať pod varnú dosku (indukciu či sklo-keramiku) umývačku riadu?

Zariaďujeme nanovo kuchyňu a nijako ináč mi to nevychádza, len že by som dala umývačku pod varnú dosku... Indukcia je ževraj hrubšia ako pracovná doska, no sklo-keramika sa osádza do pracovnej dosky! Myslíte, že by to technicky šlo? Skombinovať sklo-keramiku a umývačku pod sebou? Prípadne, máte to niekto takto? Ďakujem za každú radu!
Odpovedať
@kama47 Keď môže byť pod indukčnou doskou vstavaná rúra tak nevidím dôvod prečo by tam nemohla byť aj umývačka. Ak sa Vám bude dať dajte pracovnú dosku vyššie od zeme a nebude problém to prípadne aj oddeliť s dostatočnou medzerou.
Odpovedať
@kama47 volny priestor pod indukciou musi byt koli ventilacii
Odpovedať
@blackomt @jano2007 Ďakujem. Takže ak by som trebárs spustila umývačku na nôžkach čo najnižšie, vytvorila by som tam medzeru a bolo by to OK? Ničím by sa to nemuselo od seba izolovať? Len tam nechať medzeru na ventiláciu?
Odpovedať
@kama47 ci ti ale potom budu vyskovo sediet ostatne dvierka s dvierkami od umyvacky, teda pokial bude vstavana umyvacka
Odpovedať
Profilova fotka
@kama47 ine na vyber teda nemas ked ti to inak nevychadza, ale kludne to tak mozes mat, sestra to tak ma tiez ze ma indukcnu a umyvacku riadu
Odpovedať
@kama47 izolovat netreba
Odpovedať
@vyberci ďakujem a čoho sa mám vyvarovať, viete poradiť? Vašej sestre sedia dvierka umývačky s ostatnými dvierkami?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zdravím Tiež by sa mi hodilo nainštalovať pod indukčnú varnú dosku vstavanú umývačku. Dá sa to takto namontovať, má to niekto reálne urobené, prosím o foto realizácie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch

Odpoveď na príspevok od adam55:

Zdravím Tiež by sa mi hodilo nainštalovať pod in…
@adam55 Dobrý večer, ste spokojný s tou variantou, že myčka pod varnou doskou? Nám to tiež takto vychádza, alebo varná doska do rohu. Ani jedno, ani druhé sa mi nepozdáva, preto hľadám plusy, mínusy..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gigadza:

@adam55 Dobrý večer, ste spokojný s tou variantou…
@gigadza môže tam byť hocičo myčka, sušička, rúra, žiadne odvetranie akurát je potrebný vhodný prívod elektriny pre vysoký výkon a nehorľavé materiály, varná v rohu je nepraktická, najlepšia je ak má prístup s každej strany ak tomu odkladací priestor aby si nebehal s hrncom cez pol kuchyne
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gigadza:

@adam55 Dobrý večer, ste spokojný s tou variantou…
@gigadza ahoj. Nepridas radsej podorys ci sa neda nieco vymysliet? Mne by umavacka pod varnou zavadzala. Cele den ju mame pootvorwnu, zbierame do nej a vecer zapneme. Ked zatvoris so spinavymi riadmi tak to strasne smrdi ked otvoris.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?