Môže sa dať umývačka riadu pod rúru?

Zariadujeme kuchynu a mame problem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidim dovod preco nie...
Odpovedať
Dilema je skôr či môže ísť vedľa vstavanej rúry chladnička? Ale vraj ano, tak si myslím, že umývačka pod rúru je ten lepší prípad :)
Odpovedať
neviem preco si davate spotrebice vsetky vedla seba, ale ked uz, tak musi to byt poriadne otvetrane. od rury ide dost tepla a vedla hcladnicky by som ju nedala urcite. aj umyvacka pod ruru je podla mna dost divne. umyvacka ma byt pri dreze.
Odpovedať
umývačku riadu daj čo najbližšie k umývadlu, ak je to možné, hlavne kvôli tomu, že do umývačky riadu nedávame plechy, ako ani hrnce plne oleja, a nečistôt, tie predsa myslím najskôr nad umývadlom odleješ, napr do nejakej nádoby a až potom dáš do umývačky...nech máš umývačku po ruke
Odpovedať
Skus si to "nasimulovat", nakresli si napr.kriedou, alebo lep.pasku napr. na dvere rozmery umyvacky, a nad to ruru. Pokial nemas viac ako 2 metre, tak je to blbost. Jedine v pripade, ze mas ruru s bocnym otvaranim, ale aj tak by to bolo nepohodlne. Idealne je, ak ti vrchna hrana dvierok na rure konci niekde maximalne po pupok, nie vyssie. Lebo ak otvoris dvierka, musis sa naciahnut po plech v rure, a od pasa hore sa uz nezohnes :D A to sa neda dosiahnut, ak das pod to umyvacku. Ak myslis mikrovlnku, tak to by este slo, ta je zvycajne nizsia. A ako uz vyssie spominali, tak co najblizsie k drezu, predsa len tam pojde spinavy riad, z ktoreho musis odstranovat zvysky jedla. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, že môže ;-) len si treba uvedomiť, že rúra nemá vlastný korpus, takže skrinka nad ňou bude buď zavesená na stene, alebo potrebuje dve vysoké skrine po stranách, ktoré ju budú držať. Robili sme raz vysokú stenu, kde boli takto 3 spotrebiče vedľa seba a celý vrch bol upevnený na pridanej rampe zozadu. pridávam fotku: pod rúrou je umývačka riadu, pod kávovarom pračka so sušikou a vedľa ešte aj samostatná mraznička.
Odpovedať
Mne osobne sa to tiež nezdá extra praktické, ale ak budeš piecť raz za uhorský rok tak ok. Technicky by to nemal byť problém, len sa musia dosť blbo do nej tak vysoko dávať plechy a pekáče.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?