Môže ísť voľná práčka do otvoru v kuchynskej linke?

Má s tým niekto prosím skúsenosť / značka, model/? Hlavne ma zaujímajú vibrácie práčky pri praní a odstreďovaní. Čo som zisťovala, tak tie vstvavané sú na to robené, že nie sú vibrácie práve kvôli vstavaniu. Lebo vyslovene vstavaných je málo v ponuke, preto uvažujem o odobraté vrchného krytu a vložené práčky do otvoru v linke..... Mám obavy z tých otrasov. Ďakujem
Odpovedať
ahoj, ja som mala dlhé roky voľne stojacu práčku v kuchynskej linke a nemala som žiadny problém s otrasmi a ani s hlukom. Značku mám Electrolux . Keby som na jej miesto nedávala umývačku riadu, tak doposiaľ tam je pračka. Mne to plne vyhovovalo .
Odpovedať
ahoj, my sme tak mali pracku volne stojacu v kuchynskej linke v UK, bola to Hotpoint a nebol ziadny problem ani s hlukom ani otrasmi :-)
Odpovedať
ahoj, ja tak mam a je to supeeeeeer, nemusim sa tlacit v kupelni. ani ju nemam zabudovanu, len mam nad nou kuchunsku dosku. linka je na jednej stene a pracka je posledna pri stene. fakt doporucujem. mam aeg lavamat, vibracie ziadne ani nadskakovanie a to ju mam vzdy napoly prazdnu. neviem ako sa spravaju pracky vstavane, ale pri pokazeni je celkovo problem s opravou. ak chces vidiet, poslem ti na mail foto. daj adresu do ip
Odpovedať
Ahoj,aj my mame volne stojacu,Fagor,starší typ,ale bezproblemovo perie,žiadne nadskakovanie.Je krytá dvierkami,vobec nie je vidno,že je za nimi práčka.Nad nou je prac.doska.Vyzera to ako dalsia kuchyn. skrinka.Nebala by som sa toho a určite mame v panelák.kupelni viac miesta :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som to riešila tak že pračka bude v tech.miestnosti , lebo bola som u kamošky a mala pračku v kuch. spojenej v obyvačke a fakt ma to pri sedení a debatení s nou rušilo ked žmykala a aj chod prania je počuť.
Odpovedať
Profilova fotka
@mufin povodne som mala umysel dat tiez pracku do kuchyne, nakoniec skoncila predsa len v kupelni... ale ine chcem povedat - kym tie zabudovatelne pracky stali fakt neskutocne peniaze (aj 3 nasobok ceny normalnej) tak to by som o takej ani neuvazovala... teraz sa vsak zabudovatelna original pracka da kupit za 500€ co su fakt prijatelne peniaze a tak by som si kupila uz taku.... minimalne to, ze sa da zavriet este kuchynskymi dvierkami, trosku stlmi ten hluk.... a presne ako pise @debbie - je to pocut, rovnako ako je pocut aj umyvacku ked umyva... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?