Môže byť vysoká skrinka vedľa terasových dverí?

Zdravím vás, mal by som na vás jeden dotaz. Robíme si vizualizácie kuchynskej linky a nevieme sa rozhodnúť ako by to bolo najlepšie. Posielam fotky pre predstavu, toto nám najviac vyhovuje ohľadom priestoru kuchyne. Otázka na vás znie, či máte niekto takto ukončenú kuchynskú linku, že na kraji je vysoká skrinka z mikrovlnkou a rúrou s hneď vedľa sú veľké dvere na terasu? Neviem si predstaviť ako by to vypadalo a či by to bolo pekné. Už si nevieme rady preto budem vďačný za každý názor :-) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode to je, ja mam pri balkonovych dverach tiez vysoku skrinu. A na druhu stranu k oknu sa nezmestí ?
Odpovedať
@vokoc187013 my este sice nie, ale moja sestra tak ma kuchynu a presne jej konci takouto vysokou skrinou. Ona si pochvaluje a aj to dobre vyzera. A ako pozeram tvoj navrh tak aj tebe sa tam ta skrina hodi, takze kludne
Odpovedať
Zmesti sa aj k oknu ale tam nam robi mikrovlnka problem e vacsina ma lave zavesy a to by nebolo moc dobre.
Odpovedať
Nemas ju kam inam dat. Pekne to nebude aspon pre mna, ak su tie dvere take ako na obrazku uplne to ich krasu zabije.
Odpovedať
Neni su take,mame este spravene ine rozlozeie dam foto(barovy by sme tam nedali) ale tam nas trapi otvaranie mikrovlnky ze ake by to bolo keby horuce taniere vytahujeme kedze tazko sa hlada mikrovlnka s pravymi zavesmi alebo z otvaranim nadol.
Odpovedať
@vokoc187013 druhy navrh je oproti prvemu nebe a dudy! V prvom navrhu mala cista pracovna plocha len 170cm, co je nic.Ja by som namiestu U kuchyne dal 2x I kuchynu. Vstup do spajze by som dal podla moznosti inde. Ako casto peciete? Je ta mikrovlnka nad rurou naozaj nevyhnutna?
Odpovedať
Profilova fotka
@vokoc187013 mne sa druhe riesenie paci ovela viac..a mas tam aj viac pracovnej plochy. Mikrovlnku by som neriesil, ze sa otvara do lava, ved realne su to velke dvierka a zase neotvaras ich 10 krat za den.
Odpovedať
taniere sa budu blbo vyberat tak ci tak je to vysoko. mame otvaravu vyklopom ale vo vyske rury. nejaka s dverami do prava by mala byt na trhu.
Odpovedať
@vokoc187013 my mame nieco velmi podobne este aj vstup do spajze tak mame. No co sa tyka tej mikrovlnky ma nikdy tie zavesky nenapadli.My planujeme zacat vysokou(chladnicka) a skoncit vysokou(rura+mikrovlnka) tak ako mate v prvom navrhu. Mne sa to paci. Podla mna to pekne uzatvara kuchynu. Mozem sa opytat kolko ma dlzku ta stena na ktorej je kuchynske okno? A este jedna otazka. Chladnicku mate v špajzi?
Odpovedať
Ano chladnicka je v spajzi a stena kde je kuchynske okno ma 310cm
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Aj ja budem mat presne tak ako mas v 1.navrhu...mne sa to paci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?