Môže aj lamino kuchyňa pôsobiť luxusne?

Ahojte :) Staviame rodinný dom a práve sa snažím navrhnúť si kuchyňu. Mám konkrétnu predstavu - chcem šedé dvierka v kombinácii dub halifax (alebo arlington). Pridávam 3 fotky našej vizualizácie a 2 fotky kuchyne, ktorú som našla na nete a, ktorá sa mi mimoriadne páči. Kuchynské dvierka, ktoré sa mi zatiaľ páčia sú lamino DTDL Egger farba arktická šedá (prikladám foto). Otázka na vás - keby som si dala spraviť kuchyňu, ktorú mám na svojej vizu, s týmito lamino dvierkami od Egger, vyzerala by naozaj pekne a odobne ako ta kuchyňa, ktorá ma inšpirovala? Či lamino si nemam davať? Ale potom aké dvierka? Ďakujem za prečítenie a názor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@amalindaamalinduska Kuk môj album, máme dvierka lakované v matnej antracit a bielej lesklej. Cena je ale vyššia ako u fólie.
Odpovedať
@amalindaamalinduska nepoznam ju nazivo ale urcite nedavaj lesklu. Nerozmyslala si skor na kombinacii s ciernou? Moji susedia maju kombinaciu sivej alebo kapucino lesklej s drevom a vyzera to hrozne. A aku budete mat podlahu?
Odpovedať
@amalindaamalinduska a kde budete mat umiestneny stol lebo v tom navrhu mi pride ten ostrov velmi nasilu. Predpokladam ze chladnicka je v tych vysokych skriniach a v takin pripade sa uchodis a unadavas ked budes musiet obiehat ostrov aby si vybrala nieco z chladnicky ked varis. Minimalne si potom presun variacu dosku pod okno.
Odpovedať
@ajana1 to by nemalo byt leskle ale matne...podlaha bude plavajuca dub
Odpovedať
Pozri moj album kuchyne...mame sedu prachovu matnu v kombinacii s arlingtonom(teraz uz sa to vola hamilton)
Odpovedať
Matny sa tazsie cisti 😉
Odpovedať
@ellanna pocuj, ved my mame takmer identicku kuchynu 😵‍💫 :-D a z akeho materialu mas dvierka? je to lamino Egger? ako vysoko mas skrinky a ako vysoko mas pracovnu dosku?
Odpovedať
@ajana1 stôl bude v obyvačke pri dverach na terasu
Odpovedať
Ak mám úprimne odpovedať na tvoju otázku, podľa mna to nie je možné. Hlavne ak tam máš použitého toľko drevodekoru, toho by som sa bála najviac. Skús ho zredukovať na minimum a potom to možno bude pôsobiť luxusne 🙂 (plus ešte dobrý vyber pracovnej dosky, žiadne úchyty, žiadne odvetrávacie mriežky, atd.).
Odpovedať
@amalindaamalinduska jj takmer identicku,ale uplne inak to.vyzera ak tam je ostrov...sedu nemam od.egeru,je to nejaky iny vyrobca ale netusim aky...a dvierka drevotrieska s asb hranami koli tomu aby mi ten ten vzor drevodekoru pekne nadvezoval... Vysku prac.linky mam 92cm a horne skrinky su 60cm.nad prac.doskou a su 80cm vysoke Inak ten arlington .a v skutocnosti inu farbu,len ja to neviem realne odfotit lebo na dom sa stale dostanem az podvecer a to je uz blbe svetlo
Odpovedať
@ellanna dakujem za odpoved :) a ako sa ti ta seda mat pozdava? vidiet na nej velmi odtlacky, ci ani nie?
Odpovedať
To, ci to bude ozaj posobit luxusne, hlavne zalezi od proporcii a detailov. Hlavne pozor na medzery ( na viz.je medzera nad skrinkami, co neposobi dobre). Tak isto aj vyber prac.dosky, radsej investuj do um.kamena, zuly a pod...Spracovanie hran dokaze tekisto dost pokazit, presnost vypracovania - vselijake medzery a nepresnosti. Mne sa tiez paci siva, ale tmava. Kludne lamino, ale drevodekor by som dala prirodnu dyhu, pripadne to lamino by muselo byt naozaj verne vypracovane, podla mna na tom drevvodekore najcastejsie zlyhava dojem "luxusnosti".
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pallacinka dakujem za radu ;)
Odpovedať
@gretka2 dakujem za radu ;)
Odpovedať
@amalindaamalinduska to ti neviem povedat...este nebyvame a mam na dvierkach este priesvitnu foliu 😉
Odpovedať
@ellanna tak nech sa dobre byva a nech si spokojna (aj) s kuchynou :)
Odpovedať
vyzerať to bude pekne, podľa mňa je to veľmi pekná kombinácia so zaujímavým dizajnom celej kuchyne. tu sa skôr rozprávame o kvalite ako o tom, či bude kuchyňa pôsobiť luxusne alebo nie
Odpovedať
Kludne aj lamino, videla som u kamosky Dub Nevada a vyzeralo to neskutocne prirodzene. Inak suhlasim s @pallacinka , toho drevodekoru tam mas vela - ved pozri na tu inspiraciu co si sem dala - je len na vrchnych skrinkach a na stole. Ak planujes dat aj dlazku v drevodekore, urcite z neho hodne uber. Na pravej strane ho mas aj ako zastenu - tak to urcite nie. Ta tmava cast zasteny je cierna? Skor by som tmavsie sivu od skriniek dala, nie az ciernu.
Odpovedať
@zuzka4444 ano suhlasim s vami...pravda je taka, ze ja som chcela sedy ostrovcek a drevodekor iba horne skrinky a tu "dosku" na ostrovcek ku ktorej sa da prisadnut, ale ten co mi robil vizu mi to urobil takto, lebo podla neho takto lepsie vyniknie ostrovcek...a dal mi tam ciernu zastenu co som uplne nechapala :-D pracovnu dosku chcem v dekore betonu a zrejme taka bude aj zastena, aj ked s tou zastenou sa dost trapim
Odpovedať
@amalindaamalinduska možno nájdeš nejaké inšpirácie aj tu... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
@amalindaamalinduska Tak nech ten ostrov laskavo prerobi tak ako pises. Beton svetly je dost tmavy k tej sivej na linke, co bude dost velka plocha. Nieco svetlejsie ako bude siva na linke by som dala. Zastenu by som dala sklo - topka na udrzbu - pozri si sivy lacobel. Treba to ale fyzicky prirovnat k tej sivej na linke, ale myslim ze to bude dostatocny rozdiel. Nedavala by som to iste na prac.dosku a zastenu - vznika prilis velka jednoliata plocha, tu uz budes mat na tych sivych skrinkach.
Odpovedať
@amalindaamalinduska suhlasím s názoromi že ubrať z drevodekoru, možno len tie horné skrinky a ostrovček, čiernu preč, pracovnú dosku by som dala bielu alebo uplne svetlu a zástena by mohla byť sklo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?