Montáž IKEA kuchyne - Bratislava

Ahojte, viete mi prosim odporucit niekoho na montaz kuchyne z Ikea v BA? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Žeby manžel? Ak nie je úplne ľavý,a má doma nejaký šrobovák, šrobovačku,pilku, vodováhu,tak to s kamarátom / bratom,švagrom/ zvládne za 1,5 až 2 dni.A ušetríte, bo montáž linky je 20-25% z ceny kuchyne, ak si dáte montovať aj spotrebiče,tak cena je ešte asi o 10% vyššia. . Nie je to nič hrozné.Viem z vlastnej skúsenosti, lebo doma som si tiež montoval.Prinútila ma k tomu cena,ktorú za to chceli z IKEA,asi 35% aj s dovozom.Tak som si to na prívesnom vozíku doniesol,a so švagrom zmontoval..Jedine pracovnú dosku som si musel dať zapíliť na potrebnú dĺžku u stolára.Na kuchyni, ktorá so spotrebičmi stála asi 3500€ som ušetril asi 1000€,čo nie je v dnešnej dobe zanedbateľná suma.
Odpovedať
@roriesvk Ikea má zmluvné montážne firmy, ktoré montujú jej nábytok. Treba si zavolať na infolinku a dajú ti nejaké kontakty: https://www.ikea.com/sk/sk/pages/cust...
Odpovedať
Profilova fotka
@similsk rada nad zlato... ale si sikovny.. 8-)
Odpovedať
@similsk dakujem velmi pekne za radu, pravdepodobne to bude pre vas prekvapenie, ale v ikea mi predaju tu linku aj bez manzela ;-) Ak to mam chapat, tak ze to nie je nic hrozne a rad mi ju namontujete, tak sa pokojne mozeme dohodnut na cene :-)
Odpovedať
@chrobak7 Dakujem o tejto moznosti viem, ale zdaju sa mi tie ceny trochu premrstene
Odpovedať
@roriesvk Mne to montoval jeden stolár zo Záhoria pred 2 rokmi, ale neviem, či ešte robí stolára. Skús si zavolať na č. 0908755182, či ešte montujú kuch. linky.
Odpovedať
Profilova fotka
@roriesvk ,prepáčte,ale ja som nepísal,že Vám ju bez manžela nepredajú.Já som písal,že manžel ju môže namontovať,poprípade priateľ,alebo nejaký kamarát,vtedy Vás to vyjde lacnejšie.Ale ak nikoho nemáte,v tom prípade má ikea aj zmluvných montérov,ktorý montujú linky.Samozrejme to niečo stojí,a je tam na montáž aj nejaká čakacia doba. Čo sa týka montáže,ja ju u Vás určite nemám záujem montovať z dôvodu , že nie som na to odborník a nemám na to ani čas ani chuť!
Odpovedať
Profilova fotka
@roriesvk ahoj. Skus 0902165666 p.Gašparák
Odpovedať
ja by som aj vedel :) zalezi kedy ju budete mat
Odpovedať
@tamagoci dakujem za tip! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@roriesvk neni začo :))
Odpovedať
@roriesvk Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že určite by som zobral tú firmu z IKEA, priplatíš si možno 100 - 200 Eur, ale bude to tip top, dobre a rýchlo vyskladané ... Poznám presne 3 ľudí, čo sa rozhodli takto "ušetriť" ... 2 ja z nich to dodnes trpko ľutujú ... Ten tretí si tu musel tak ako tak dolaďovať sám ... Svojho času mi stavali linku na byte, prišli v sobotu a za doobedie nemali čo robiť ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lubk0 dakujem za uzitocne info :) v principe to je stale jedna z top ponuk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?