Moja kuchyňa - čo by ste zmenili?

Rad by som si precital vase postrehy k navrhu mojej kuchyne. Co by ste zmenili, pridali, ubrali... Neriesim teraz dekor ani farbu ale umiestnenie skriniek a spotrebicov a celkovu ergonomiu. Drez bude viac vlavo s odkvapavaciou castou v rohu. Bateria nebude branit pri otvarani okna. Umyvacka riadu je napravo od drezu. Kuchyna ma rozmery 515cm x 465cm. Mam par poziadaviek ktore by som chcel realizovat: - barove-ranajkove sedenie (2 miesta na sedenie) - ruru vo vyvysenej polohe - velky kuchynsky stol (min 6 miest - 180cm a viac) - volne stojacu chladnicku (chcem sirku 70cm) Dakujem.
Odpovedať
foto
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dal ruru dalej od chladnicky.A neviem ci sa Ti bude dat otvarat okno kvoli baterii. a mozno varna doska a umyvadlo kusok blizsie k sebe?
Odpovedať
Profilova fotka
Barove sedenie zrusit, nema vyznam kedze tam je hned stol. Miesto neho dat cHladnicku a miesto chladnicky vysoku skrinu.
Odpovedať
@dubak7 tiez suhlasim zrusit barovy pult so stolickami. Nechapem vsetci to vzdy davaju ale popravde nikdy tam nik nesedi. A ano chladnicku namieto barovehu pultu.
Odpovedať
podla mna je varna doska dost daleko od umyvadla a ta bateria.. neviem ci budes davat vysoku alebo nizku, len aby si dokazal otvorit okno
Odpovedať
Profilova fotka
Veľa rozumných rád tu zaznelo a myslím, že pravdivých. Barový pult je v takomto prípade nezmysel, najmä keď bude v kuchyni plnohodnotný stôl. Ďalej súhlasím aj s tým, že dať chladničku inde, aby nebola hneď pri rúre. Tiež ešte by som potiahol skrinky až po strop
Odpovedať
dakujem vsetkym za postrehy.
Odpovedať
Ja mám varnú dosku a drez bližšie k sebe, ale nie je to vôbec praktické, pretože si tam dvaja zavadziame.
Odpovedať
@dubak7 Barový pult zrusit, namiesto neho dat skrinu s rurou a mikrovlnkovv. a este jednu skrinu ak vyjde az po stenu a na miesto povodnej rury dat potravinovu skrinu a chladnicku nechat tam kde je. mozno by som este posunula varnu platnu smerom ku oknu aby nebola daleko od drezu, lebo tieto dve zariadenia spolu komunikuju davas z drezu umytu zeleninu napríklad na varnu platnu a naopak spinavy riad do drezu aby si neokvapkal celu kuchynu. Barový pult by mal vyznam keby za chrbtom sedenia nebola stena ale otvoreny priestor obyvacky ale takto je uplne zbytocny. Daj radsej vacsi jedalensky stol ak potrebujes viacej sedenia v kuchyni.
Odpovedať
Profilova fotka
Barove sedenie zrusit,podla mna tam posobi stiesnene akoby ste ho tam chceli za kazdu cenu,a namiesto toho dat zlava linky chladnicku a potravinovu skrinu,cize vytvorit kompletnu zonu zasob,a z pravej strany zakoncit linku panelom srurou a mikrovl.,ktoru by som ale dal ak mate priemernu vysku o nieco nizsie,spodne sufle by som dal o nieco sirsie,pod varnu platnu sirku 80cm,alebo ich rozpocitat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?