Moderná kuchyňa od šikovného stolára mimo BA

Ahojte vie mi niekto poradiť šikovného stolára, ktorý vyrába moderné kuchyne na mieru? Hľadám mimo BA tak do 50km. V BA sme prešli asi tri štúdiá - zdalo sa nám to drahé. Ďakujem za tip. Prosím posielajte len overených ďakujem.
Odpovedať
Ahoj, moderna je relativny pojem, o tej "modernosti" musis mat predstavu ty a sikovny stolar ti to presne tak vyrobi. Zalezi kde ste boli ked sa Vam zdalo drahe. Boli ste v BA v Kuchyne pre kazdeho? http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve... ? Mne robil kuchynu moj "dvorny" stolar http://vstavaneskrine.eu/templates.ph... dovoz do BA bol cca 70€. Kuchyna je do posledneho detailu a na mm presne podla toho co som si dost podrobne specifikoval. Mozem ich len odporucit, robia/ robili mi vsetok nabytok na mieru. Do BA chodia casto. Kukni moj album Kuchyna http://www.modrastrecha.sk/blog/marek... .
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@victoria2 áno u Šrama sme boli sú na neho dobré referencie no spravil ponuku na 7000 eur bez spotrebičov. Spomedzi všetkých čo sme pochodili bdol najdrahší. Iný tip mimo BA?
Odpovedať
@marek_k tak boli sme Albero, Kika. Akože tieto dva obchody úplne mimo (Kika po 50% zľave 6000 a sektor s tým že toto sa nedá a tamto sa nedá), Albero ani nehovorím. Najbližšie k predstavám bolo Dalno tam sme skončili na 6300 to je bez spotrebičov no už aspoň s drezom a sklenenou zastenou. Na predstavu hovorím o 3,6m dlhej linke, všetko štandard 60 skrinky z toho 2 vysoké + ostrov 2x0,8m, viacej vysuvov konanie blum. Materiál laminát + fólia (moduloform) na 4ks horných skriniek. Pozeral som tu tvoju. Čo ťa vyšla pls? D.
Odpovedať
@gunario cenu posielam do IP, skuste tie kuchyne pre kazdeho v BA este
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marek_k ok skúsime ešte tie kuchyne pre každého šíria sa na nich dobré referencie z viacerých strán
Odpovedať
@gunario pozri moj album, prípadne dám kontakt do správy http://www.modrastrecha.sk/blog/jaro1...
Odpovedať
@jaro113 pekná možno trochu pre kombinovaná, ak je to pre teba ok, daj do správy kontakt +co ta stala dik
Odpovedať
Ahoj. Moj brat ma stolarsku dielnu a robi hlavne kuchyne a vstavane skrine.. Spravi ti cenovu ponuku a uvidis.. A co je este velmi dobre, pouziva prevazne nemecke a ceske materialy.. Naprikald taketo nieco? Ma vacsinou na stranke nejake fotky prac..
Odpovedať
@gunario
Odpovedať
Profilova fotka
@gunario Pozri kuchynske studio Anrico na Gagarinovej v BA.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@gunario budem sa opakovat ale opakovanie je matka mudrosti... najvacsi vyrobca kuchynskych liniek na slovensku je kto? vies? decodom topolcany, obrovsky nabytkarsky zavod v ktorom sa vyucilo a aj pracovalo veeelmi vela majstrov a v sucasnosti uz vacsina z nich vyuiziva svoje schopnosti a vyraba kuchynske linky po svojom, staci zajst do predajne nechat si vypracovat vizualizaciu a vysledna cena cca 6000€, potom najst vhodneho majstra z okolia topolcian a bum cena podla vizualizacie z decodomu cca 4500€, to je len jeden priklad... kamarat z trnavy si vybral kuchynsku linku za cca 7800€, nakoniec ho vysla vdaka topolcianskemu majstrovi 5600€, pekny rozdiel vsak? luchynska linka uplne rovnaka, len cena bola rozdielna...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@svetlanik Mozem poprosit mate nieco vyrobene v tom Anrico? Ako ste spokojni? A cenovo? My sme si tam dali nacenit nabytky a zdaju sa mi dost drahi... Dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 ano.syn aj sestra maju od nich kuchynsku linku. Su spokojni a vyrobene su fakt precizne. Cenovo to neviem moc posudit,treba porovnat s viacerymi....ale myslim-prijatelne.
Odpovedať
@svetlanik Dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?