Mobelix kuchyne

Ahojte, ma z vas niekto kuchynu z mobelixu, konkretne nobiliu - rohovy kuchynsky blok ( na ich stranke je oznacenie PN 100 ). V katalogu je momentalna cena 1599 eur, na internetovej stranke zase 2449 eur vratane piatich spotrebicov. Mne sa ta cena zda strasne nizka, ale presne by sa nam hodila do noveho domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi ahoj, urcite si nechaj nobiliu nacenit aj u Farbiak-kuchyne.sk, viem ze ma bezkonkurencne ceny na tuto znacku.
Odpovedať
dakujem, urcite sa na to pozriem ;-)
Odpovedať
skoda, ze je to az v Ziline, ja som z okresu Vranov, takze to by bolo strasne daleko
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi Ahoj, daj pozor, Mobelix ponúka kuchyne od viacerých výrobcov a blok, ktorý majú označený ako PN 100 nie je od Nobilie ale od Pino (vyrába Wellmann). Je to dispozične rovnaká zostava ako ponúka aj Nobilia, ale nižšia kvalita. Nobilia nemá aktuálne v ponuke dekor ako jabloň a modrá (ako je na obrázku na stránke Mobelix-u). V iných dekoroch (môžeš si skombinovať ľubovoľný korpus s ľubovoľnými dvierkami, s hocijakým úchytom a akoukoľvek prac. doskou z ponuky) sa dá takýto blok náplánovať aj u Nobilie.
Odpovedať
@farbiak, no mne sa ta cena za nobiliu hned zdala nizka, ja nechcem jablon/modra, ale len tento model maju na stranke, nechapem vsak ako mozu potom mat v aktualnom letaku pri tejto kuchynskej zostave znacku nobilia...ak som spravne pochopila, tak firma farbiak-kuchyne je asi tvoja, skoda len, ze je to tak daleko :-|
Odpovedať
a nerozmyslala si nad niecim inym?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@farbiak ahoj prosim ta vies mi dat info ku kuchyniam Royal predavanym v Mobelixe ? (vyrobca, kvalita)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?