Mikrovlnná a teplovzdušná rúra v jednom

Profilova fotka
teraz som si všimla na stránkach IKEA, že niečo také existuje, neviete o tom nikto niečo? čo to presne je, nejaké pre a proti.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
existuje, nemam osobne, takze moc podrobnosti neporadim... hlavnu nevyhodu ale vidim v tom, ze kym zohrievas ruru (napr. aby si mohla upiect domacu pizzu), asi ju nemozes pouzit ako mikrovlnku (a napr. rozmrazit hrasok). a tiez je myslim znacne drahsia nez dva oddelene spotrebice... pokial nemas prilis malu kuchynu na obe veci, asi by som tuto alternativu nevolila =-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je tiež pravda, tak do toho nepôjdem, ale tuná do malej kuchyne by to bolo super. práveže to ani nie je drahé, nejakých 16tis. v ikei, čo je síce drahšie ako rúra a nezabudovaná mikrovlnka, ale ako zabudovaná mikrovlnka, tak to je lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, ja som len videla taku ruru u svagrinej a ta stala nejakych 800 eur uz po zlacneni... :-N ale mozno ti niekto napise pozitivnu reakciu, no ja ked som si predstavila ako casto my pouzivame obe funkcie naraz (pecenie a mikrovlnku), tak sa mi to nezdalo ako "super" vynalez ;-)
Odpovedať
ja som mala taku ruru v belgicku v prenajatom byte. ako mikrovlnka to bolo fajn, v podstate si mozes zapnut obe funkcie naraz, ale ked som chcela piect, tak to bolo o dusu. jednoducho sa v tom nedalo upiect nic a koncilo to po hodine a pol tak, ze som sa na to vykaslala a dorobila to na panvici. ja teda neodporucam, proste to asi nie je stavane na to, aby jedno i druhe fungovalo dobre 8-)
Odpovedať
Ahoj holky, ja mam mikrovlnu, horkovzdusnou troubu a gril v jednom a je to uplne k nicemu, absolutne nic se v tom neda upect, dlouho to trva a nikdy to neni tak jako z klasicke trouby, takze bych do toho urcite nesla. Stejne to nakonec dopadlo tak, ze mam klasickou troubu a tady tu vyuzivam fakt jen jako mikrovlnku
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ju mali v Anglicku a ja som bola velmi spokojna. :-) Lenze tam su samzrejme polotovary,ktore len dopecies a mas.Ked nie si prava gazdinka,tak ti bude stacit snad aj takato rura.Ale ked chces robit kolace,alebo pecene kuriatko, tak potom urcite kupte klasicku ruru. Tej sa nic nevyrovna. ;-)
Odpovedať
tiez ju mame, ale na klasicke pecenie je nanic. dokupili sme el. ruru na pecenie a toto je len mikrovlnka. takze neodporucam 2 v 1.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budu mit tuhle a vubec se nebojim toho, ze by to nepeklo.... http://www.levneelektro.com/p15162-ve...
Odpovedať
Profilova fotka
kristi, a prečo sa nebojíš?
Odpovedať
Profilova fotka
a proc bych mela? se podivam na tech. parametry tyhle trouby a "normalni" trouby a je to skoro to samy dam ti vedet za 3 tydny, myslim,ze by asi nevyrabeli neco, co nefunguje tak jak ma
Odpovedať
Profilova fotka
Kristi, ta trouba vypada moc pekne, uz se vam to bydleni rysuje, co?
Odpovedať
Profilova fotka
ono kili ta v te Ikei, taky se mi moc libila, ale je to vedeny jako mikr. trouba s funkci peceni, ovsem neco jinyho je, kdyz si koupis KOMPAKTNI troubu, ktera je pecici s funkcni mikr. ohrevu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kristi, aha ja som nepozerala tie parametre :-) , tak som teda zvedavá, keď vyskúšaš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kristi potom napis ako si s nou spokojna, lebo ja som tiez uvazovala o kompaktnej rure kedze mame maly byt :)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite napisu, ja mam taky malou kuchyn, tak jsem to proste chtela spojit, vsak pak za ty velky penize cca od 20tis. vys to uz jsou v pohode spotrebice
Odpovedať
Profilova fotka
takze pisu, jaka je. jednim slovem, jsem unesena, prvni bylo kure- propeceny, s kurcickou, proste pohoda. mikrovlnka taky funguje skvele, proste fakt 2v1,ale kvalitni
Odpovedať
Profilova fotka
dík kristi za info :-) ešte keby sme mohli prísť na koštovku a som definitívne rozhodnutá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale teda ešte by ma zaújmalo, že či sa rýchlejšie rozohreje, kedže je to menšie? a ako sa s tým pečie? no ani neviem, na čo sa mám spýtať, kedže som to ešte nikdy nevidela, takže ak ešte niečo máš, tak napíš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jo, hodne rychle, treba gril je na 220 st behem 3 minut a normalni ohrev max. za 5 minut....ma detsky zamek, coz je super a velka je fakt dostatecne, i kdyz 6 kg krutu tam asi nenarvu :-D :-D za ty prachy to fakt plni ucel skvele
Odpovedať
Profilova fotka
to znie lákavo, mne sa to teda páči tak, že mať aj rúru aj toto. ako že ráno v tom rýchlo upiecť rožky... na to mi to príde super a keď si zoberiem, že vstavaná mikrovlnka stojí toľko isto, tak nie o čom. no alebo v tom zohrievať niektoré jedlo na miesto funkcie mikrovlnky, to by šlo? ako že je to zdravšie... neviem, ale teda ma to fakt láka, ale asi si je treba fakt pozrieť parametre.
Odpovedať
Profilova fotka
kili, normalne to je mikrovlnka, ohrivam v tom jidlo male kazdy den, takze fakt v pohode. A rano na bagetku nebo na toustiky je to super
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
mixal11 • Včera o 12:43 Viete mi poradit dobru ruru s mikrovlnkou ? Zariadujeme si novu kuchynu, usetrilo by nam to miesto. Ake su vase skusenosti s takymito spotrebicmi. yvetta • Včera o 13:04 ahoj my to tiez tak chceme, ale nemam ziadnu vlastnu skusenost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Holky, my máme trojkombinaci od Siemens i moji rodiče a spokojenost. Jediná nevýhoda je, že je to asi trošku menší než klasická trouba, ale pokud nepečete krocana, tak no problem. ;-)
Odpovedať
Ahoj Petííííííííí :-D Tak jsem ráda, že na tebe občas narazím i tady :-D Zrovna řešíme spotřebiče, jsem z toho už úplně zoufalá... Zatím se mi nejvíc líbí AEG... ale já měním názor každým dnem... :-N Ještě minulý týden vítězil Electrolux :-D Momentálně řeším kombinaci trouba+mikrovlnka a parní trouba zvlášť ANEBO trouba+pára a mikrovlnka zvlášť... akorát ty samostatné mikrovlnky nevypadají nic moc, tak váhám... A netuším která kombinace by byla lepší...
Odpovedať
petruszkaa a aku znacku prosim napis :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
oprasujem tuto staru temu, rada by som pocula o vasich skusenostiach s trubou kombinovanou s mikrovlnkou... mam vyhliadnutu od siemensu, a ma objem len 42 litrov, takze tiez by som chcela vediet, ci do nej vlezie aspon rimsky hrniec...:-)
Odpovedať
tuto: http://www.levneelektro.com/p24653-ve...
Odpovedať
Profilova fotka
urcite vleze
Odpovedať
@kristi ked mna dost odradzali, ze je mala, tak vies, kred niekto ma objem truby 65 litrov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dle mych zkusenosti se tam vejdou i dva plechy nad sebe, kure v pohode a takova ta sklenena zapekaci misa s poklici take
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?