Mercury Market - batérie Aqua Mercado

Ahojte, ma niekto doma baterie tejto znacky? pozna niekto tuto znacku? Doporucili by ste ju? Pacia sa mi dizajnovo ale nakolko su cenovo lacnejsie a znacku nepoznam neviem sa rozhodnut. Dakujem za nazory a odpovede.
Odpovedať
@lina22 My ju máme v kuchyni.Máme ju od júla,čo je ešte krátko,ale zatiaľ žiadny problém.Aj mne sa veľmi dizajnovo páčia,preto sme sa tak rozhodli a značku som veľmi neriešila,lebo v predchádzajúcej kuchyni sme mali batériu z Poľska-kúpenú na trhu za 500SK a doteraz slúži,nevykvapne z nej ani kvapka,a to je tam založená už 6 rokov,takže toľko z mojej skúsenosti.
Odpovedať
@janka369 dakujem za odpoved. Nikto iny nemate skusenost? Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Ja som kupila do vane a do kupelnoveho umyvadla, takze dufam ze vam sluzi dobre :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
my pri vani aj umývadle sme spokojný akurát umývadlo z merkury ee tak trochu nepasoval syfon .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lina22 tak ako kúpili ste nakoniec tieto batérie? si spokojná?
Odpovedať
Profilova fotka
@lina22 MERCADO je podľa všetkého " vlastná obchodná značka" vytvorená pre MERkury Market. (Tak ako napr. TESCOMA pre TESCO). Kúpil som si minulý týždeň v Merkury rakúsku laminátovú plávajúcu podlahu Kaindl - a tiež bolo v pribalenom letáčiku o.i. aj veľké modré logo MERCADO. S tými batériami (pákovými) je to tak, že najslabším článkom je tam kartuša. Ak zoberiem do úvahy, že v značkovej batérii (napr. Hansa) je kartuša keramická - a vydrží niekedy 10 - niekedy aj 20 rokov (je rozdiel, či ide o kuchyňu, kde 100 x za deň púšťaš vodu, alebo o hornú kúpeľňu, kde si akurát 2 x za deň vyčistíš zuby), tak plastová kartuša vydrží pravdepodobne zlomok toho, čo keramická. Lenže aj cena batérií AQUA Mercado je zlomková oproti batériám Hansa a pod. Keramická kartuša stojí od 40 do 80 €, plastová cca 5 - 15 €. Ak máš chlapa, čo vie vymeniť kartušu (trvá to cca 10 minút), nemusíš si robiť starosť, či si kúpila dobre. Všetky veci sa používaním opotrebúvajú. Určite Ti táto (akiste v Číne vyrobená - ale aj môj telefón SONY Xperia Z1 má vyrazené: made in China) vydrží minimálne tie 2 roky... A možno aj 4, kým nebude treba vymeniť kartušu. Mne sa tiež veľmi páčili tieto batérie, ale predavač mi povedal, že určite lepšie spravím, ak si kúpim o čosi drahšie Kludi - tak som kúpil Kludi (Kludi má v Poľsku svoju vlastnú továreň a menej luxusné výrobky za veľmi dobré ceny predáva práve v Merkury Marketoch)... Ale vlani sme napr. do starého domčeka kúpili tieto Mercado a bežia, ako by sa ani nechumelilo...
Odpovedať
ja ju mam v kuchyni a je super, v kupelni mam grohe a je nahov.., na umyvadle mam hansa packova a ta kartusa stoji tak isto za prd. a stali kopu penazi, takze nie vse drahe je aj naj.
Odpovedať
Ja mam tuto stojankovu zakupenu v roku 2009 a drzi. Akurat sa mi prestava dobre otacat okolo osi ale to bude kvoli vodnemu kamenu. Akurat pozeram na internete ci sa neda rozobrat aby som to vycistil. http://www.merkurymarket.sk/sklep---k...
Odpovedať
otacanie opravene. Stacilo precistit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@janka369 - nikdy si nekupujte tú lacnú náhradu ,, batérie " , je to šit , ktorý Vám časom tak či tak urobí doma škodu . Montujem profesionálne kúpeľne , za jeden rok - tri roztrhnuté batérie tej značky , veľmi tenký materiál , našťastie nenarobilo veľa škody , odporúčam investovať do lepších , či už Samplus , , Kludi alebo nemca Hansa
Odpovedať
Profilova fotka
My máme, zatiaľ fungujú bez problémov, ale vidieť odreté miesta od umývania (umývam Cifom), máme ich rok. Na záchode máme Grohe a nedá sa to porovnať ;-)
Odpovedať
@comanch my ju máme už 3 roky a zatiaľ žiaden problém, ja to skôr beriem tak,že aj trojmiliónový Mercedes sa môže kaziť viac ak o Fabia, je to skôr asi o šťastí pri kúpe. My máme napr. tieto batérie všade, púšťame cez ne vodu milionkrát denne a nemám problém a preto môžem odporúčať. Ale samozrejme,máš skúsenosti z praxe viac,ale v príspevku som hovorila za seba a za osobnú skúsenosť. Napr. v jednej kúpelni máme Kludi (len vo vani) a mám pocit,že je viac vybehaná ako aqua mercado v kuchyni a je o rok "mladšia"
Odpovedať
Článok sa načítava...
my ju mame v kuchyni asi polroka. pacila sa nam dizajnovo, tak sme ju zobrali, ze vyskusame, ako budeme spokojni. zatial sluzi v pohode, nekvapka, tak dufam, ze este aspon rok vydrzi, kym vymenime celu kuchynu. kedze potrebujeme vymenit aj baterie v kupelni, tak asi dame tiez tieto.
Odpovedať
Profilova fotka
Nasa ma asi rok a nieco a uz hrdzavie. A takisto aj ostatne co mame v kupelni. Ale tie boli lacne. Kuchynska stala nad 60 e. Kupili sme ale docasne lebo nemame prerobene jadro a potom chceme nieco kvalitnejsie. Vedela som ze to bude slabe ale momentalne nemozeme davat tie do umyvadla ale len do steny. Tak sme nechceli vela investovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom S tými kartušami to podľa mňa nieje až taký problém. Pred 12-timi rokmi som kúpil starú chalupu a pri prerábke som kúpil najlacnejšie čínske pákové batérie z Hornbachu. Každý ma odhováral, práve vodár mi poradil, aby som pred betériu dal dve sitká proti piesku, ktorého je hlavne po dažďoch tu na dedine v obecnom vodovode naozaj dosť. Už niekoľko rokov používam chalupu ako riadny dom a až tento rok mi odišla prvá kartuša presne, ako si písal v kuchyni. Kartušu som vymontoval, zobral ako vzor do obyčajného železiarstva na Novej Bani a bez problému som našiel rovnakú za 7€. Predpokladám, že dnes sa tie kartuše aj tak všetky vyrábajú v Číne a montujú ich všetci výrobcovia ako lacných, tak aj drahých batérií. Takže môj názor je, že ak si kúpim lacnú a dizajnovo peknú batériu, ktorá mi vydrží 10 a viac rokov (v mojom prípade 12) tak som naozaj neprerobil. :-)
Odpovedať
@comanch nám vydržala bateria Kludi len záruku, týždeň po záruke odišla kartuša, čiže u mňa Kludi nie :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
mam bateriu tejto znacky v kupelke na sprchu http://www.merkurymarket.sk/sklep---k... ked si nadstavim teplotu vody, nasledne vodu zastavim a hned pustim do rovnakej polohy uz mi ide voda inej teploty...takto sa teplota vody meni pri kazdom zastaveni a pusteni...moze to byt bateriou? pomohla by vymena? dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@johnyfly1 moze to byt bateriou, skus vymenit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?