Medena bateria v kuchyni

Mate niekto medenu bateriu v kuchyni? Uvazujem nad grohe essence so sprskou medenou.Skusenosti, pripadne foto by potesilo.Vdaka
Odpovedať
@timeleg mame. Este nepouzivame. Pozor pri vybere farby. Ja som nie celkom trafil. Nevidel som nazivo,len objednal cez net. Chvilu sa povalovala kym sa zalozila a je trochu iny odtien ako som si predstavoval. Ale uz si zvykame. Hlavne manzelka. |-| Este nebyvame. Udrzbu neviem posudit. Ale cakal som, ze bude mat vacsi prietok vody. Foto mozem poslat ale az koncom tyzdna.
Odpovedať
@pistikus no viem ze sudva odtiene kartacovana taka matna a leskla. Ono tazko vidiet nazivo kedze nikde ju nemaju. Tiez budeme objednavat cez net. Budem vdacna za foto. Zaujma ma aky drez a doplnky mate. Kedze uvazujem o nerezovom dreze. Dakujem
Odpovedať
@timeleg tu mam starsiu fotku. Mame cierny granitovy drez zn. Schock ku ktoremu sme dokupili medene doplnky. Ta kartacovana medena by nam pasovala asi viac, ale to sa v celkovom pohlade na kuchynu strati.
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus neostavaju na medenej kvaple? Flaky po kvapkach, ze by bolo viac vidiet? Velmi sa mi to paci :-)
Odpovedať
@darinna1 este nebyvame. Vsade zostavaju, aj na drese. Ale neviem posudit ci nejako viac. Urcite ale je ich viac vidiet aj na tmavom drese oproti nerezovemu. To vidim uz teraz, ale bateriu ozaj neviem posudit.
Odpovedať
@pistikus Dakujem velmi pekne za foto. A excentricke ovladanie na dreze je tiez medene ci nerezove?
Odpovedať
@timeleg vypust, prepad, excenter v medi
Odpovedať
@darinna1 myslím, že toho sa obávať nemusíš, to je jedno aká bude, na každej zostávajú aspoň naša skúsenosť je taká, preto žena zakaždým ak ručne doumýva riad, tak ju utrie a nie je problém ;-)
Odpovedať
@pistikus Kde ste zohnali drez ? Aka znacka?
Odpovedať
@timeleg taku istu mame aj my akurat v nerezovej - brusenej farbe :)
Odpovedať
@timeleg dres sme zohnali na nete. Je to zn. schock.
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus je to normalne, ze ostavaju, vsade zostavaju, ale zase to je vec, ktorou sa netreba nechat nejako rozhodit ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dalaj tak jasnee. Co sme chceli mame. Mna take nerozhodi. Dam co sa mi paci, samozrejme ze prihliadam aj na prakticku stranku, ale taky zdravy kompromis.
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus tak tak je to rozumne ;-) u nas tiez sme sa riadili aj praktickou strankou aj vzhladovou, aby sme nasli medzi tym nejaky kompromis :-) tak by to malo byt
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@pistikus mozem sa prosim spytat ako ste spokojny s bateriou po dlhsej dobe? necernie? mame objednanu tiez od Shocku medenu, tak snad sem neurobili chybu...
Odpovedať
Funkcne bateria ok. Telo baterie v pohode, ale ručka po kratkom pouzivani zacernela. Nic agresivne nebolo pouzite na cistenie. Bol som lenivy reklamovat. Musel by som docasne zhanat nahradnu bateriu.
Odpovedať
Hmmm zaujimave. No skoda tej reklamacie, bola by som celkom zvedava, ako by bola dopadla
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?