Matná alebo lesklá kuchynská linka?

Profilova fotka
Chcem sa poradiť a počuť vaš názor. Rozhodujem sa medzi lesklou a matnou linkou.Ide mi hlavne o údržbu tej lesklej lebo sa mi páči viac ale stále váham.Naši majú matnú a je vhohode ale ja by som radšej lesklú. Aké sa vaše skúsenosti ak ich uz máte.Dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ze leklá boože,tieto preklepy malo tam byť lesklá :-D
Odpovedať
Ja mám lesklú a som spokojná. Nič náročné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andreasiskova3 a čím ju čistíte?
Odpovedať
Leskla sa udrziava super, prejdem svedskou utierkou a cistou vodou A za minutu hotovo. Za mna naj volba. Ale vraj aj matna striekana bez porov sa udrziava fajn. Ale matne lamino uz nikdy...
Odpovedať
Tak isto, švédska utierkami, čistá voda. Ale niekedy, keď nejaká čiapka nejde dole, tak len Jarovou vodou prejdem a potom čistou a švédskou utierkou. Ale väčšinou stačí len čistá voda. Inak švédsky utierku používam všade, aj na batérie, zrkadlá, rúra , mikrovlnka.... V každej miestnosti mám 1-2 :-)
Odpovedať
@ivettstar a skrinky mas ake? My mame urobenu kombinaciu matnej a lesklej. Tiez sa zena nevedela rozhodnut, tak si to nakoniec nakombinovala, ze skrinky dala matne a linku lesklu a celkom je to fajn a linka sa jej dobre utiera
Odpovedať
Profilova fotka
@marcod Ešte nemám žiadne skrinky najprv treba dom dokončit ale uz teraz riešim nábytok :-D nemáte fotku tej vašej kombinovanej?
Odpovedať
@ivettstar chapem radsej si skor zacala uz vyberat nabytok, co? Poznam to ake to mate vy zeny ked nieco vyberate, ze to niekedy trva aj mesiac pokial sa rohodnete :D :D Poslem ti obrazok, ale nie je to nasa kuchyna ale presne taku mame, lebo podla tohto obrazku sme vybrali. Som momentalne odcestovany a nemam v ntb fotku nasej kuchyne
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si vybrala celu sivy beton... uzasne nieco na udrzbu, nevidiet na tom nic a horne skrinky matna biela..
Odpovedať
Za mna určite lesklú, viacej sa mi to páči a mám aj doma ako matnu :) môj nazor ale ty musiš vedieť čo sa ti bude viacej hodit :))
Odpovedať
Lesklá je super a nie problém ju udržiavať, ak sa používajú správne čistiace prostriedky - stačí iba JAR a teplá voda. Dnes je moderná hlavne biela lesklá, ale kombinovať sa dá rôzne. Posielam Ti pár ukážok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@reni1512 odkial dvierka ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?