Máte skúsenosti so skleneným stolom v kuchyni pri malých deťoch?

Mám na mysli čistenie, "krehkosť" a podobne
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, moji rodicia ho maju, vystriedali sa pri nom 3 deti a prezil, dolezite je vsak kupit si ochranu na rohy stolika :-)
Odpovedať
cistim,cistim,cistim :-D a male deti uz nemam. ale pena W5 z Lidla a svedska utierka su super,nastriekam a utrem. neumyvam.
Odpovedať
Studeny a stale zapackany... uz by sme do toho nesli.. hlavne ak su poruke deti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Máme, máme 3ročnú dcéru a v pohode, zacápaný je stále, utieram každú chvíľu, ale inak pohoda, ale ja radšej drevo určite ;-)
Odpovedať
Mame skleny stol uz niekolko rokov, pri dvoch detoch, bez problemov. Mozno castejsie cistenie, ale nemam strach, ze by sa znicil - je odolny voci poskriabaniu, nafarbeniu a podobnym nehodam.
Odpovedať
mali sme par rokov, kruhovy. Jednoznacne neodporucam, ako pisala kocka nado mnou, studeny, stale zacapkany, ale tak utierat treba kazdy...ale to ked si vylozis ruky a na dotyk je to stale studene...terz mame drevo a neviem si vynachvalit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
aj keď je vyleštený do večera je zaprášený a pri deťoch neustále zacápaný,to si môže dovoliť len človek čo je sám a je ochotný ho denne preleštiť
Odpovedať
neodporuca sa podla feng-suej: clovek si pri stolovani nema vidiet na nohy. howk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla toho ake mas male deti :-D ja mam skleneny v obyvke sklo je bezpecnostne ,obdlznikovy ale ma krasne oble hrany ,nosnost ma 200kg len pri detoch vecer co vecer vyzera ako ovracany :-p myslim ze casom z toho vyrastu x-) a je asi jedno stol musis utriet ci je skleneny,biely ci hnedy ak je spinavy tak si nepomozes
Odpovedať
Profilova fotka
My máme sklenený v obyvačke, používam na to utierku na SKLO, je taká modrá a hustým šitím, kupovaná v KIKU (KIK) v takom 4balení kde boli utierky na všetky povrchy( sklo, leštenie, prachovka, sanita) tuším 2,3€ stáli všetky.. odporúčam.. ked som čistila "okenou" tak mi to vždy nechávalo hnusné čmuhy.. teraz vyčistím rozprašovačom a čistou vodou vyčistím nečistoty a doleštím spomínanou handričkou. :-D
Odpovedať
Ja mam v kuchyni a s matným sklom, ale mala keď teraz kreslí a modeluje z plastelíny, tak som naň kúpila gumový obrus v JYSKU...:-D ktorému som sa vehementne bránila, ale už ma nebavilo 10x za deň ho leštiť od capkancov, plastelíny, a všeličoho iného... Inak na ten stol nedám dopustiť čo sa týka dizajnu, je proste dokonalý..
Odpovedať
cistenie je jednoduche, jarova spongia a utriet do sucha svedskou utierkou. ale ... vsetko, co na stol polozite, priserne bucha, aj najmensie posmyknutie noza, vidlicky spravi na skle skrabanec a ked sa dieta o hranu buchne, tak je to omnoho horsie, ako ked sa buchne o dreveny stol. znama mala skleneny v obyvacke a syn jej nan skocil a bolo po stole. mozete dieta "vuchovavat" ze to sa nesmie, pride chvila, nestrazena, dieta nieco nahneva a hodi vam don nieco a mate po stole.
Odpovedať
Článok sa načítava...
mal som a nikdy viac. Kaslat na cistenie, ale proste sklo je studene. Drevo je prijemne na dotyk a teple.
Odpovedať
mám asi 2 roky, po cca dvoch mesiacoch ma prestalo baviť leštenie a hodila som navrch obrus, a takisto keď viac varím občas potrebujem použiť aj stôl a hneď je ucapkaný a to ešte musím opatrne, aby som ho náhodou neroztĺkla....z môjho pohľadu sklenený nie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Nemam sice ho v kuchyni ale v obyvacke a neznesiem ten pohlad na smuhy, prach a pod. A v kuch. je to asi horsie. Teda urcite by som nebrala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Prosím vás, s čím sa dajú odstrániť škrabance na sklenenom stole? Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?