Máte skúsenosti s kuchyňami od sharo.sk?

Profilova fotka
Recenzie na kuchyne sharo - cena, pristup, kvalita, dakujem
Odpovedať
Prosím Vás nemáte teda niekto skúsenosti zo sharo.sk?:)
Odpovedať
Mne montovali 2x roldor. 1x som bola absolutne spokojna, 2x neviem co sa stalo ale presny opak..davala som zvacsit roldor kt.som od nich uz mala a kedze som chcela aby to vyzeralo rovnako tak som sa samozrejme obratila na nich. Ako keby som komunikovala s inou firmou- vo vsetkom, doba cakania, pristup a v konecnom dosledku montaz..hroza- priatel musel po nich opravovat kolajnicu spodnu, lebo dvere boli tak krivo ze sa na to nedalo pozerat..v celku to vyzera ako od dvoch roznych firiem..stazovala som sa potom majitelovi kt.sa ospravedlnil ale popravde to mi je akurat na 2 veci uz.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Po precitani tejto recenzie som mala mensie obavy ako bude moja nova skrina vyzerat...ale vysledok prace mozem hodnotit iba kladne. Prisli, zamerali, do dvoch tyzdnov bola skrina hotova. Byvam v panelaku, kde su steny hrozne krive, ale ani tento nedostatok sa nepodpisal na kvalite odvedenej prace. Skrina vyzera krasne, zvonka i zvnutra, vsetci mi ju chvalia. Krasna skrina za velmi dobru cenu a to bez zalohy. Co sa tyka mna, firmu sharo mozem iba odporucit. Ak budem potrebovat dalsiu skrinu, urcite ich oslovim opat.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den . Budem rad ked sa mi ozvete priamo. Saradin
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
nerozumiem preco admin vymazal moju uvedenu nespokojnosť s pracou f.pana shara. Pišete len samé pozitivne reakcie s jeho prácou no ja mam však opačný názor nakoľko mi tiež zariaďoval byt v BA a nakoniec sa k reklamacii ani neozval. Musela som si zabezpečiť inú firmu aby mi odstránila nedostatky spojene zo zle odvedenou pracou, poškod. materialom a odliepajucimi sa dvierkami na kuch.linke. Nechcem mat viac nič od pána Shara a ani ho nemôžem viac odporúčať. Náprava jeho nedostatkov od inej f. ma stála 780euro.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?