Máte skúsenosť so značkou Bauknecht?

Profilova fotka
..mala by to byt nejala odniz Whirlpoolu,rozmyslam nad kuch.spotrebicmi od nich..vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
nikto nic?? nie su to nahodou aj spotrebice v ikei?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Obnovujem tému, máte niekto skúsenosti so značkou bauknecht, viem že patrí pod whirpool, mna vsak zaujima kvalita
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@anjelicek11 Dobrý deň, aj ja som ich nedávno objavila... máte už skúsenosť? Alebo ste zvolili niečo iné? Majú pekný design a 5r. záruku...
Odpovedať
mame pracku desat rokov a zatial funguje bez poruchy.
Odpovedať
@anjelicek11 Dnes Vám kvalitu /dĺžku používania/ nikto nezaručí. Je na to dobrý servis nakoľko pasujú veci z Whirlpool a záruka 5.rokov a cena priemerná tak nie je čo riešiť Každému sa páči niečo iné a keď sa Vám páči a spĺňa nároky ako aj finančné tak niet čo riešiť. Niekto má zn.Bauknecht 10.rokov /igor20030/ a niekomu nemusí vydržať 6rokov. Je to aj otázka šťastia a zaobchádzanie s ňou.
Odpovedať
Ja som mala práčku od tejto značky, mne sa nevydarila. Po dvoch rokoch som kupila inu, nakolko bola nutná tretia oprava, ale už som nemala na ňu nervy.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkaninka aha ok, lebo som uvažovala zobrat od nich aj pracku aj susicku... A co bolo na nej zle?
Odpovedať
@monikusa Jednoducho zastala a nijakú chybu nesignalizovala, stlačila som tlačidlo štart a prala ďalej. Po 10 min. znova zastala, znova ju bolo treba posunúť tlačidlom štart. Potom zo 4 prania fungovala normálne, a zas kolotoč s tým, že som musela aj 5x posunúť tlačitkom štart, kým doperie. Keď som už chcela zavolať opravára zas fungovala normálne. Takto sa to opakovalo asi 2 mesiace a potom už nereagovala vôbec na nič. Po oprave išla 2 dni, po ďalšej oprave týždeň. Vyhodila som ju. Ale zas nemyslím si, že by to bola nejaká zlá značka, proste je to o šťastí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?