Máte skúsenosť s mrazničkou s no frost funkciou?

Ahojte, rada by som sa spýtala, či máte skúsenosti s mrazničkou so systémom No Frost. Uvažujem o kúpe kombinácie chladnička + mrazák s No frost, v obchode ma od toho predavač odhováral, že to potraviny vysušuje a chladnička s mrazničkou bývajú kvôli tejto funkcii len zbytočne drahé. Inak konkrétne som si vybrala túto: http://www.andreashopsala.sk/internet... - talianska značka, ktorú mi rodený talian pochválil a tu predavač ohrnul nos :-N Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
no frost je super, a ariston by som nebrala
Odpovedať
Profilova fotka
mam no frost mraznicku aj chladnicku a podla mna je to super vec, nemas ziadne starosti s odmrazovanim...hlavne u marazaku je to teda super, ked tam stale mas nejake potraviny, pri odmrazovani by som ich musela na cas vybrat a to by sa uz znehodnotili....a vobec nemam pocit, ze by sa potraviny vysusuli, to mi pride ako divny argument....a ani cenovo uz nie je taky rozdiel, daju sa kupit za rozumnu cenu ;-)
Odpovedať
@wien ahoj, ja mam chladničku s mrazničkou "Frost free" , je to to iste ako no frost a tiež som veľmi spokojná. Nie je nič lepšie, ako keď sa mraznička nemusí odmrazovať. Žiadne vysušovanie potravín som nepostrehla a to ju mám už viac ako tri roky. :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?