Máte skúsenosť s kuchyňami Nara z Nitry?

ahojte, ma niekto skusenost s kuchynami tejto znacky? vdaka za nazory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
osobne poznam majitelku tochto studia videl som od nich vela kuchyn ako vsetko ok az na tie prehnane ceny si myslim, ale kuchyne krasne. Co tam chodili zakaznici moc ich teda nebolo ale nikto sa nestazoval. Jej manzel sefol Ardu v NR takze vstavane spotrebice boli vsade ARDO ale to uz je mimo temu.
Odpovedať
vdaka :-) a vies mi poradit aj lacnejsiu alternativu? chceme masiv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja to urobim tak ze si necham urobit vizku u dizajnerky a potom to urobi nejaky stolar
Odpovedať
@dusko no len ja mam taku skusenost, ze stolar nikdy neurobi tak, ako je original ;-)
Odpovedať
:-) :-p
Odpovedať
@dodog =-) :-N mozes byt konkretnejsi? ;-)
Odpovedať
hm..no ....Prečo myslíš že stolár to neurobí tak ako originál? Originál vyrába kto?
Odpovedať
Profilova fotka
dodog je stolar on urobi este lepsie ako je vizka :-D
Odpovedať
@dodog sak rovno napis, ze si stolar ;-) ja sem nechodim moc casto, tak nevim ;-) kovanie nikdy nedostat kupit take ako origos a to spravi vela...
Odpovedať
@dusko tak to nie...ale veľakrát si niekto dá urobiť vizku v nejakom štúdiu a potom uteká s ňou ku stolárovi. Pritom stolár je oveľa podľa mňa flexibilnejší ako štúdio, ktoré má , samozrejme nie každé, predvyrobené sériovo nejaké skrinky z ktorých nábytok vyskladá. Takže ano,môže stolár urobiť aj lepšiu zostavu ako je na vizke ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no super :-) a mozem niekde vidiet tvoju pracu? napriklad sesterka nebola absolutne spokojna s kuchynou od stolara podla original predlohy. rozdiel v tom teda bol.
Odpovedať
Článok sa načítava...
hm ...tak to je zlé... :-|
Odpovedať
kuchyna nestoji 5 eur a je na cely zivot. aspon ja to tak chcem. co si vyberiem v kuch studiu to mam, kdezto u stolara si vysledkom nemozem byt nikdy ista...
Odpovedať
@ dodog budem v blizkom case riesit kuchynu a potrebovala by som sa poradit... karuzely, rozne supliky resp vysuvne systemy + kovania.... ake si vybrat... kedze studio xce predat ocakavam ze budu navrhovat to najdrahsie (ako sa to stalo kamaratom a predrazilo im to paradne kuchynu lebo nemali casovy priestor na prieskum trhu...) ale mna skor zaujima kvalita za rozumnu cenu.... s cim mas ty dobre skusenosti? dakujem vopred :-)
Odpovedať
@dedian ti kamarati boli v NARE? tema je o NARE ;-)
Odpovedať
@luciferova - oni nie, ale zhodou nahod som tam bola par rokov dozadu ja, ked som kupovala byt a riesila som kuchynu a musim povedat ze pristup bol rovnaky, tj ponukali len to najdrahsie ... nakoniec som si kuchynu nechala urobit stolarovi, je presne taka aku som xcela a usetrila som ak sa dobre pamatam bol okolo 80 tis... v kazdom pripade do nara som isla na odporucanie kolegyne ktora bola s nara velmi spokojna :-)
Odpovedať
a viete mi poradit inu znacku s rovnakou "kvalitou"?
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova Ja môžem úplne odporučiť RC nábytok - veľká stolárska firma, robili kuchyňu mbe, absolútna spokojnosť. A dodog je precícny ako málokto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?