Mate osvedčeny kontakt na kuchyne na mieru???

Profilova fotka
Ahojte, začíname rozmýšlať nad kuchynou...mate niekto nejaký dobrý kontakt alebo osvedčeného dodavatela, brata , strýka, spolahlivu firmu, priatela kt. sa tomuto venuje?? A boli ste spokojny aj s cenou?? Dajte prosí tipy:) Kludne aj poliakov ...štýl kuchyne chceme eklektický tj. nie moderný a nie ani uplne vintage..Z každeho štýlu niečo. Ale skor na rustikalny štýl.(cca obrazky) (možno aj šedá alebo bdelomodrá farebnost) Dakujeme za každý spolahlivý tip :)
Odpovedať
Nuz, ja takyto vkus asi nikdy nepochopim :P
Odpovedať
ani ja to je tak dobre do chaty
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk @helena860 a preto niesme na svete uniformní. Ja som si pytala radu na vyrobcov,nie na styl kuchyne,tu sa teda nemame viac o com bavit.dakujem 8-)
Odpovedať
@megyyyy super štýl. Určite sú tie kuchyne v skutočnosti ešte krajšie. Neporadim s firmou, ešte nie sme v tom štádiu. Držím palce. Nenechajte sa odradiť.
Odpovedať
Toto je nasa kuchyna, kazdy kto je zastancom tohto stylu chvali, este chyba digestor a tehlovy obklad, spotrebice su gorenje classico, este cakame na mikrovlnku z rovnakej kolekcie. Odporucam D kuchyne dolny kubin. Predstavu som mala, ich dizajner to hodil do PC a tu je (zatial nedokonceny) vysledok.
Odpovedať
http://www.sanas.sk/sk/katalog/detail...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@tatiana8 @tatiana8 krasna, mame rovnaku ruru :-)
Odpovedať
@tatiana8 pekny obklad. Co je to zac a odkial?
Odpovedať
Profilova fotka
Prepacte ze tak neskoro obklad neviem kde zakaznik kupoval kuchynu robil muz
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj 100 ľudí - 100 chutí. Kuchyňa má byť v prvom rade funkčná a praktická a samozrejme príjemná oku užívateľa. Kuchyňa robí ten správny pocit domova. Kuchyňu z pohľadu designu robia dvierka a pracovná doska, korpus je ten istý aj pre modernú aj pre rustikálnu kuchyňu. Samozrejme spotrebiče. Funkčnosť robí v prvom rade rozloženie kuchyne a kovanie. Dnes sú možnosti takmer neobmedzené. Dvierok je milión druhov a kovania dva :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@tatiana8 @lussinka23 ahojte baby, prosim, ako ste spokojne s tou rurou? zvazujeme kupu prave tohto radu Classico a potesi kazda realna skutocnost
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vivere ja som velmi spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy Dobrý deň, pošlite nám pôdorys priestoru a stručnú predstavu o nábytku na mail a my Vám vypracujeme vizualizáciu a cenovú ponuku. Ďakujeme
Odpovedať
Dobrý deň, my máme kuchyňu od firmy Magnettrade, krásny dizajn, kvalitné materiály, ochotní ľudia. Odporúčame, tu je kontakt: http://www.magnettrade.sk/kuchyne-kuc... Naša kuchyňa je v rustikálnom štýle, na ňu sa firma špecializuje, ale taktiež robia moderný dizajn. Skúste.:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?