Mate niekto volne stojacu chladnicku v stavanej kuchyni?

Profilova fotka
ahojte ludia, ak mate velmi rada bysom videla nejake vizualizacie lebo si to neviem predstavit ale tie vstavane chladnicky mi pridu velmi male. dakujem :)
Odpovedať
mame bielu chladnicku v bielej linke, ale ked sa pokazi, dame tam skrinku a kupime americku chladnicku. Vsetky obycajne su nam aj tak male.
Odpovedať
Mám bielu chladničku v kuchyni farby čerešňového dreva s jaseňovou kuchynskou doskou. Chvalabohu farbičky nerieši ani priateľka. Biely lakovaný povrch k chladničke patrí. Na chladničke je podstatné, aby sa tam pohodlne všetko popratalo, aby moc nežrala a aby sa nemusela každú chvíľu rozmrazovať..... ostatné parametre sú mi UKRADNUTÉ 8-)
Odpovedať
aj my budeme mať volne stojacu chladničku a ostatne spotrebiče vstavane ale tu chladničku budeme mať na samostatnej stene ,nebude sučasťou kuchynskej linky
Odpovedať
Bhde to uplnevpohode, neboj
Odpovedať
My mame tiez volne stojacu bielu hned vedla linky a vobec nam to nevadi,a kedze je este plna magnetiek a detskych kresieb, posobi to utulnejsie tak "domackejsie",aspon pre mna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to u plne v pohode, mam tam magnetky, zatial len zboku :). Mam sivu ale nemal by som problem asi ani s bielou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam volne stojacu vedla linky. Linka je biela leskla,chladnicka detto. Je dostatocne velka a usporna co je pre mna dolezite. Ale nevypada to zle.
Odpovedať
Máme voľne stojacu chladničku bielu a biele vstavané spotrebiče v kuchynskej linke, vanilkový drez. Kuchynskú linku máme vanilkovú a dvere v kuchyni odtieň slonová kosť.
Odpovedať
My volne stojaca chladnicka aj mraznicka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?