Máte niekto stoličky WESTA od Drevony?

Nemate niekto tieto stolicky? Na podobnych som sedela v jednej predajni. Zdaju sa byt pohodlne a zaujima ma ma hlavne kvalita. Pripadne, s ktorym predajcom mate dobru skusenost a prijatelne ceny,kde ste vy kupovali taketo stolicky?
Odpovedať
Profilova fotka
A foto sa nenajde?
Odpovedať
https://www.drevona.sk/jedalenske-sto...
Odpovedať
Zle veru nevyzerajú, prečo sa vlastne na ne pýtaš
Odpovedať
@hoblinka13 vyzerajú veľmi pekne a čo pozerám aj cenu, tak majú aj prijateľnú cenu ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som si to teda do kuchyne nedal. Tu ti niečo vystriekne, tu prskne a uvidíš ako to bude vyzerať ten poťah. A celkovo do kuchyne nič s poťahom.
Odpovedať
@miroslavzbj súhlasím s tvojím názorom, tiež by som látkové stoličky už do kuchyne nechcela!
Odpovedať
@miroslavzbj doteraz sme mali latkove a neboli spinave. Nie sme az take prasiatka,aj ked mas pravdu. Doteraz sme mali drevene a iba sedacia cast bola latkova. Neviem sa rozhodnut. @dedkos lebo nemam skusenost s tymto typom konstrukcie stolicky. Hlavne,aby sa nevykyvali casom
Odpovedať
@hoblinka13 bude tam urcite lacny molitan co sa vysedi ale ak tam budes sediet pekne rovno pocas jedla a nebudes sa gniavit daco to prezije, ked sa vykyvaju zalepis, zosktruktujes.
Odpovedať
Po praktickej stranke nic moc, svagrina si vybrala take k jedalenskemu stolu do domu a poviem ti, ze sediet na nich dlhsiu dobu, tak je to ako za trest. Boli sme u nich na veceri a potom sme este debatili, no hodnu chvilu sme za stolom sedeli a myslel som, ze pridem o chrbticu :-S
Odpovedať
Tieto stoličky nie sú praktické. Na stoličke nie je na operadle odolný povrch, za ktorý sa stolička chytá a presúva. Za rok ju máš na vrchu ochytanú.
Odpovedať
@lub3ik dakujem, presne toto som potrebovala pocut @staronova tiez ma toto na nich odradzalo
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 farba je zaujimava, ale to je akurat tak vsetko, viem, ze na pohlad zaujmu, ale skor treba mysliet na tu prakticku stranku :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hoblinka13 hej to ti verim, oni tiez ze keby boli vedeli, tak ich nekupia, ale ze co uz ked dali uz peniaze za ne, uz to nejako predychaju kym sa rozpadnu :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?