Máte niekto okno v kuchynskej linke?

Extravagantným riešením kuchyne, ktoré musí byť zahrnuté už do návrhu samotnej stavby, je úzky pás okna medzi hornými a dolnými skrinkami kuchynskej linky. Mate takto niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
ja nad takym niecim rozmyslam,ze zmenim velkost jedneho okna v kuchyni,jedno bude klasicke a druhe by som chcela take ako pises, mozno, len neviem aky rozmer.
Odpovedať
Profilova fotka
My take okienko budeme mat. Ale zatial neviem, ake to ma vyhody alebo nevyhody. Byt sme uz s tym okienkom kupili. Velke je asi 0,5 x 1 meter
Odpovedať
Výhody či nevýhody ,asi ani jedno.Ale ak máš okno s výhladom na záhradu tak to je určite relax pri varení a máš deti pred očami...
Odpovedať
U nas to nie je extravagantne riesenie, ale jedine mozne.. Pretoze mame obmedzenu velkost okna do susednej zahrady.. Tak sme dali taketo uzke dlhe a bude medzi linkou...
Odpovedať
Ahojte, dakujem za odpovede.. Tu extravaganciu som citovala z jednej internetovej stranky. Nam taketo uzke dlhe okno navrhol architekt, paci sa nam, len by som rada vedela vase skusenosti.. Je to take zaujimave...
Odpovedať
Profilova fotka
sandaalka, napis rozmer okna prosim a v akej vyske od zeme ho budete mat. dik
Odpovedať
Ahoj, libby, nemame este dokonceny projekt, cakame kazdu chvilu.. Ale ked si zoberies, ze dolna skrinka bude mat cca 80 cm. Nad nou hned su dve okna, priblizne 0,5 m vysoke a kazde 1 m siroke. A nad nimi skrinky. Asi tak ako pisala maslenka47, len my tam budeme mat tie okna dve.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
čaute. viem že je to stará téma, ale možno niekto odpoviete. ako sa vám páči a býva s oknom medzi skrinkami? môžte dať aj foto? ste spokojné alebo by ste to menili. Dakujem za každú radu a odpoveĎ.
Odpovedať
@oravocka Mame. Vyhoda - v nasom pripade iba prakticka - presvetlenie priestoru. Som s tymto riesenim max. spokojna. Foto v mojom f-blogu.
Odpovedať
@oravocka ja som veľmi spokojná, fotky vo fotoalbume
Odpovedať
Ja to tak tiez mam a nemenila by som. Ak by sme stavali este raz dam ho este vacsie a rohove. Je to paradw. Umyvam riad varim a stale vidim na prijazdovu cestu. Ci niekto nejde alebo co sa deje okolo nas. Super. Vrelo odporucam.
Odpovedať
dnes to už vídam skoro v každom novom dome. Výhoda je hlavne keď sa je na čo pozerať a veľa svetla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
my ho dávame, aby nám presvetlilo kuchyňu. Rozhodujeme sa medzi dĺžkou 1200 alebo 1500 :)
Odpovedať
My teraz dávame také do nášho projektu a mame ho 1.5m na 0.5
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?