Máte niekto kuchyňu od Albero?

Mate niekto kuchynu od Albero? Ako ste boli spokojny so spolupracou firmy? My sme sa rozhodli zobrat kuchynu prave od nich, lebo sa nam velmi pacilo ich vyhotovenie, ale nejak sa nam nedari s nimi komunikovat. Zaplatili sme si vyzualizaciu, sadli si s architektom, nakresliil kuchynu, vybrali material a jednotlive prvky do kuchyne, nacenili a nejak sa nevieme dopracovat k tej vyzualizacii. Dokonca sme museli dva krat s nimi kreslit tu kuchynu, lebo prvy krat to stratili...a nebola to sranda s malou dcerou sa tam dva krat trepat a vymyslat kuchynu (samozrejme, prvy nakres sme si uz do detailov nepametali) Kuchyna je nacenena na cca 250 000 a preto si myslim, ze by mohli trosku inak pristupovat. Za normalnych okolnosti, by som sa uz vybodla na nich a isla do ineho kuchynskeho studia...ale problem je ten, ze sa mi neskutocne paci jeden material u nich, ktory som inde zatial nevidela a to mam obehane strasne vela. Jedine stastie je, ze nas dom sa zatial len stavia a hotove su len zaklady, takze nam to neponahla...ale na tie vyzualizacie cakame uz skoro 2 mesiace. Vzdy ked im zavolame..tak povedia, ze ked bude cas, tak nam ich poslu, ze oni robia 30 kuchyn mesacne a ze nestihaju...ale zato uz od nas chceli zalohu za kuchynu...samozrejme, ze sme im ziadnu zalohu nedali, kym sme nevideli vizualizaciu. Tak ma zaujimaju nazory inych ludi na tieto kuchyne. Dakujem.
Odpovedať
1
2
ahoj cicus, trochu som kukala na nete a oni pravdepodobne beru do firmy DanKüchen tak skus mrknut bud na .at alebo na .cz mozno budu ochotnejsi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
o aky material ide? (co sa tak páči)
Odpovedať
cicuska, je to tak ako pise franziska - obch.dom Albero dodava kuchyne DanKuchen. Ak sa Ti nedari komunikovat s Alberom, tak tieto kuchyne zastupuje a dodava aj KIKA. Skus, mozno budu ustretovejsi. P.S. Pozdravujem Ciernu vodu! ;-)
Odpovedať
cicushka 250tisic? to mas aku velku kuchynu? mne sa tam tiez pacili no ale ak maju take ceny tak nechcem.
Odpovedať
Albero nerobí iba DanKuchen, robí aj iných výrobcov. ;-) Predsa záleží aká veľká tá kuchyňa je a čo všetko je tam navolené, materiály, kovanie, ... Tá cena vôbec nemusí byť vysoká. ;-)
Odpovedať
ahojte) nechcem riesit, cenu, lebo to nie je problem...proste do kuchyne chceme zainvsetovat. Velka je 240 x 120 x 240 Take ucko. Tu cenu tam hlavne robia tie systemy na vstavane spotrebice, vysuvne velke skrinkym velke cierne dymene sklo na skrinkach a pod. Uz len uchytky nas vysli na 30 tis. v tej kuchyni. :-N tomec) ide o povrch, s takou strukturou a odtienom drvea, ktory som naozaj inde nevidela. A hlavne mi to sedi k jedalni, ktoru som tiez videla v Albero a uplne sme do toho materailu zalubeny s manzelom ( nie je to zembrano, ani wenge) No skusim, zisitit, ktora kuchyna to bola konkretne, ak ak to bola ta DanKuchen, tak by son skocila teda do Kika.
Odpovedať
Profilova fotka
cicushka: no bud dankuchen berie drevotriesku od egger-u alebo este pravdepodobnejsie od kaindl kaindl tu je ich katalog a tieto materialy u nas predava firma jafholz a pouziva tieto materialy dost vela nabytkarskych firiem a.... dam ruku do ohna, ze v tychto firmach vedia rovnaku kuchynu z rovnakeho materialu vyrobit lacnejsie a s ovela lepsim pristupom k zakaznikovy :-) nieco o materialoch som pisal napr. tu http://www.dobremag.net/nabytkove-dvi...
Odpovedať
tomec) fiha...ake mas ty informacie uzitocne :-D Idem to omrknut. Dakujem zatial. Ty robis s kuchynami?
Odpovedať
Profilova fotka
cicushka: ano, jo, si, igen, yes, ja, da ... atď :-)
Odpovedať
tomec) napisem ti IP
Odpovedať
tomec) teraz ma napadlo, ze tu jedalen mam odfotenu aj v albume..tak skus sa aj tam pozriet na tem material.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
no oprašim tuto staru temu, chcem sa spytat aka je spokojnost s alberom a hlavne s dan kuchen, chcem sa hlavne opytat aj ked som si uz niake nazory vypocul -na striekanu-lakovanu, mame ju v cene folie len si vybrat... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@goli4 My mame DanKuchen z Albera. Sluzi nam dobre uz vyse 3 rokov, skrinky a dvierka vyzeraju stale ako keby boli namontovane vcera, folia nie je nikde poskrabana, ani sa nikde neodlupuje. Takze spokojnost. Mame bielu lesklu foliu, mam ju tu v albume, pozri si. Co sa tyka porovnania folia / lakovana, tak pozor na to, v plochach kde to bude prichadzat do styku s vodou, moze lak po case zacat opadavat. kvalitny lak urcite nezacne opadavat po 2 rokoch, ale po 5-7 moze... a predpokladam, ze kuchynu si davas na dlhsie. my sme v case ked sme si ju davali ani netusili, ze existuju aj lakovane, a to je dobre. lebo urcite by sme sa nechali namotat - chceme vzdy vsetko mat co najlepsie. Co sa tyka servisu, ak vam to suri, tak tam si na albero treba dat trosku pozor a tlacit ich aby dodrzali co slubili... ked povedia ze zavolaju a nezavolaju v ten den, tak normalne volajte sami a otravujte ich. Su sikovni, ale v case po montazi nasej kuchyne toho mali fakt vela a s par vecami (takymi doladovackami) sme ich museli nahanat..... Inak pan Cichy, ktory to tam vedie je velmi sikovny a ma vyborny vkus a prehlad v trendoch. Vie dobre poradit aj s vyberom spotrebicov, co sa bude ku kuchyni hodit atd...
Odpovedať
@goli4 choď do lakovanej, ak ju máš v rovnakej cene ako fóliu, tak nie je o čom:))
Odpovedať
@anairda presne s tym panom sme to aj dohadovali :-) som rad ze ste spokojny dufam ze budeme aj mi :D @katelinn preco myslis? daj niake pre a proti, lebo to ze je lak drahši neznamena ze aj dlhšie vydrži a toho sa ja bojim ze nie... preto by som bol rad keby sa vyjadril niekto co to ma aspon 3-5 rokov, inak ukazoval nam farby a na tych doskach v tom laku myslim som si všimol take jemne škrabance ako na aute ked sa s nim chodi do umyvacky, ziadna katastrofa ale boli tam hm...
Odpovedať
@goli4 každý si obhajuje svoje, my máme lak, síce iba rok ale keď sme sa preň rozhodovali, hlavne zavážilo, že je odolnejší voči teplu(napr. okolo rúry) a taktiež odolnejší voči vode. Ale je pravda, že je to "zrkadlovka", takže prípadné poškrabania by boli viac viditeľné. Zatiaľ sme svoje rozhodnutie neoľutovali, naša linka dokonca zvládla môj červený lak na nechtoch a išlo to pekne dole, ale to by malo aj z fólie:)) Ostatný nábytok máme z bielej fólie a povrch linky je určite krajší, ale nie je fólia ako fólia. Záleží aj od výrobcu. Pozri si album od anairdy, tá má fóliu a vyzerá úžasne.
Odpovedať
@goli4 dúfam, že sa dobre rozhodnete, potom hoď foto.
Odpovedať
@katelinn @goli4 tak bola som dokladne pozriet dvierka skriniek ktore susedia s rurou (kvoli posobenia tepla) a s umyvackou (posobenie pary ked doumyva - na skulinku ju vzdy otvarame), a hrany su ako nove :-) dufam, ze este tych par rokov aj bude :-) suhlasim s tym ale ze nie je folia ako folia a nie je lak ako lak. inak ja som typ cloveka co nejak nema odhad vzdialenosti a pohybu vlastnych ruk a sem tam o dvierka nejaky ten hrniec tresknem. tak aj z tohto hladiska je dobre, ze mame foliu, aspon nic neobijem. paci sa mi napriklad aj lacobel na dvierkach, ale to by sme uz mali vsetky dvierka roztrepane :-D goli4 -a veru, potom pridaj fotky :-)
Odpovedať
jj ked to bude hotove pridam, inak buduca svokra mi hovori ze brw sa vyrovna alberu - masiv a za polovičnu cenu :-) co sa mi zda smiešne ale pojdem sa tam pozriet...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Caute, uz sa tu sice moc nekomunikuje ale aj napriek tomu som sa rozhodol napisat. Rad by som zistil, ake mate skusenosti s ich kuchynami? Robia ich s kvalitnych materialov? A kolko cca u nich stoji taka u-ckova kuchyna?
Odpovedať
@stano_33 ahoj ;-) :-) :-) viem ti k tomuto napisat len tolko, ze treba sa vybrat k nim do predajne a pokukat si aj kvalitu a aj ceny. nevieme, aku presne zhanas, takze tazko ti povieme kolko ta bude stat a ako bude na tom kvalitovo. z martina mas sice bratislavu dalej ale mozno sa ti to vyplati 8-)
Odpovedať
@juliana434 dakujem, ze si sa ozvala, aj ked som cakal trochu inu odozvu, no nevadi :-) Viem, ze tam budeme musiet ist, no teraz som chcel vediet, ci sa tu najde niekto, kto u nich kuchynu kupoval.Chcel som si tak dopredu zistit, ci sa tam oplati ist, ci tam maju pekne kuchyne a ako sa cenovo pohybuju. No podla tvojej odpovede som usudil, ze ty asi kuchynu mas od niekoho ineho, ze?
Odpovedať
@stano_33 pokial sa nemýlim, v Albere majú kuchyne Nolte a DanKüchen, aj z ich stránky mi to tak nejako vychádza. Najjednoduchšie bude zavolať tam alebo poslať mail s otázkou na výrobcov.
Odpovedať
@iva71 ano, malo by to tak byt. Pozeral som to aj ja. Dakujem za spravu ;-) :-)
Odpovedať
@stano_33 a aku odozvu si cakal, hm?? asi som ti mala hned napisat, ze sme kupovali u nich kuchynu a ze ju este stale mame. je to moja chyba, prepac :-| mne vyhovuje vo vsetkom a aj sa mi stale paci. maju tam kopu zaujimavych kuchyn. treba ist kuknut ;-) ak ta zaujimaju nejake konkretne otazky, tak sa pytaj :-)
Odpovedať
@juliana434 v pohode, nic sa nestalo ale mohla si mi to hned napisat. Nie takto ma natahovat a zbytocne pisat omacky okolo toho :-D 8-) Uz ju mate dlho? Kedy ste ju kupovali? Ako to je u nich s montazou?
Odpovedať
Profilova fotka
@stano_33 prečo rozmýšľam nad ich kuchyňami? Boli ste tam osobne a páčili sa Vám?? Robili Vám aj vizualizáciu??
Odpovedať
@guesell no bolo to tak, ze moja zena spolu s jej sestrou boli v Bratislave pobehat po nabytkoch, kedze tam je lepsi vyber a aj svagrina zhanala cosi do ich domu a my zhaname novu kuchynu. Jej sa tam zapacila jedna prave od tohto vyrobcu, no ani jednemu ten nazov nic nehovoril a preto som sa rozhodol tu pozistovat nejake informacie. Vies mi nejake poskytnut? Mas s nimi skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@stano_33 takže takto ženu púšťaš vyberať nábytok, pekne ;-) :-) Áno, nejaké ti viem poskytnúť, keďže my od nich máme kuchyňu. Čo konkrétne potrebuješ zistiť? Pýtaj sa, budem ti odpovedať ;-) ;-)
Odpovedať
kuchyna za 250tis? so spotrebičmi, či bez nich? Podla mna je to predražená linka a jej skutočná hodnota bude max polovičná. Takuto linku by som ani nechcel
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?