Máte indukciu 230 V?

Prosim Vas, nechcem diskusiu, ci ano indukciu, ci nie, ci 400V ci 230V :) Prosim Vas, kto mate indukciu na 230V napiste znacku a aku mate s nou skusenost. Dakujem.
Profilova fotka
@stary_byt nasa doska ma vykon 7400W - na 230V, no... da sa, len.... bezne pouzivane poistky su 10-16A, tympadom to lahko vies vypocitat 230V*16A = 3680W, treba dat vacsiu poistku, alebo nepouzivat vsetky zony naraz. A treba poriadne kable aby ti nezhorel byt/dom...
@dev prosim citaj hore :) toto neni diskusia ako a co a ci ano a nie... rada by som vedela znacku s ktorou maju ludia skusenosti.
Profilova fotka
@stary_byt Ahoj, my máme v byte El....lux EHD 60134 P, paráda mám to zapojené na 230 a istené ističom 16A a len indukcia je zapojená na tú vetvu, zatiaľ nikdy nevyhodil, keď si vezmeš skoro nikdy to nepôjde na plný výkon, perfektná údržby, praženica sa robí perfektne :-).
Toto zaujima aj mna. Mam novu dosku/rocnu plynovu. Ale priatel by ju najradsej vymenil za indukciu. Kedze sa byt komplet prerabal pred rokom nemienim znova sekat kable. Tiez pokukavam po indukciach na 230V. Stacila by mi aj s 3 zonami.istic mame 16A na okruhu spolu s rurou.
@stary_byt a co tak si precitat temy, ktore su tu o indukcii uz davno zalozene..... :-|
Teraz mam indukciu Electrolux na 400, cislo si uz nepamatam, nizsia rada, ale nie uplne dole. S touto som spokojna neni. Ovladanie je podla mna horsie. Predtym v byte som mala CANDY CI 630 C zapojenu na 230 a bola super. Ovladanie. Regulacia ohrevu. Cistenie. Tu mozem len odporucit.
@stary_byt je nutne zakladat novu temu ? ;-) http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Profilova fotka
Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... Pekný deň
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?