Máme nechať radiátor v kuchyni?

Ahojte vie mi niekto poradit či nechat radiator v kuchyni alebo nie?Dakujem
Odpovedať
Ak ti odpoviem nenechať tak dáš na mňa? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite nechat, my sme teraz robili rozvody z krbu (sekundarne kurenie) a do kuchyne som povedal, ze netreba a teraz ho budeme davat dorabat, je tam chladno ked kurime len v krbe. A to iste ti urobi aj radiator. Mas jednoduchsie ho potom odstavit a nepouzivat ako dodatocne hladat zdroj tepla.
Odpovedať
zalezi aka velka kuchyna ,ako riesena,my nemame,mame ju ale prepojenu otvorenymi dverami s jedalnou kde radiator je a plus je tam prieduch od krbu,tento rok sme v nom nekurili ani raz a ani raz som si nepomyslela ze je tam zima-a to ja chodim v tricku s kratkymi rukavom cely rok,musim mat teplo....tak ak ju nemas samostatnu,iuzavretu a velku,tak netreba podla mna.... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
my mame kuchynu takej strednej velkosti a menili sme pri rekonstrukcii velky radiator za maly a časom sme zistili, ze nam ho tam vobec nebolo treba. Nikdy ho nezapinam, uplne stacia stupacky od radiatora. Dokonca nam ln zavadza ked chceme do kuchyne umiestnit stol. Takze tak.
Odpovedať
je to individualne ale moj nazor je nechat radiator v kuchyni aspon maly lepsie ked bude zapnuty na minimum alebo odstaveny ako ho potom davat dodatocne dorabat
Odpovedať
presne ako vravi marika. Ak ho tam raz budeš potrebovať dať ako budeš dorábať kurenie?Po prípade ak ho tam nedáš to budeš musieť riešiť elektrickým ohrievačom. Opäť rozbíjať celý doma? ked už tam bude hádam nebude nikomu zavadzať. Raz ked tam bude tak tam bude a ak budeš potrebovať vyhriať tu izbu budeš to mať jednoduchšie ho len zapnúť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
samozrejme že nechať ked inak nie aspon na tom budeš sušit utierky .Aj ked dnes u každy má aj umyvačku predsa len tie utierky v kuchyni potrebujeme.lahko hjo vypnš pokial nie je potrebné vykurovať aj kuchynu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marica888 A na čom sušia útierky tí čo majú iba podlahovku?? =-) :-D
Odpovedať
@ojmajster no dobrá otázka??vidiš takto som neuvažovala asi sa natiahnu šnury ,,niekde na dvor,,,,,ale tak neviem,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@marica888 ;-) Nuž jeden radiátor v dome väčšinou býva...a to rebrík v kúpelke... ale sú aj iné vynálezi súčasnej doby ako sušiaky a pod... 8-) :-D
Odpovedať
@ojmajster ale ved iste,,, ale tu bola otázka o tom radiatore v kuchyni,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@marica888 No presne ako píšeš - bola...ale minulý rok :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?