Mám kúpiť linku od známej značky alebo linku na mieru?

Výroba kuch. linky na mieru vs. kúpa linky cez niektorú zo značiek na trhu
Odpovedať
podla mna ak nemas nejaky netypicky priestor, tak dnes je uz taky vyber typizovanych kuchyn, ze na mieru davat robit to nema nejaky velky vyznam, pokial nemas nejake specialne naroky.. A financna narocnost zalezi vzdy od pouzitych materialov. Ale skus sa obratit napr. tu na stanke na dodoga - on robi aj linky na mieru a podla toho, co tu citam, tak su s nim ludia velmi spokojni :-)
Odpovedať
Linka od stolara bude lacnejsia a bude aj na mieru ...
Odpovedať
Profilova fotka
od stolara ale nech ti ju aj namontuje, t.z. najlepsie je ak to zamera, vyrobí a namontuje.Predtým si ale poobzeraj zakazky ktore uz robil a popytaj sa ci boli spokojný.Dalsia vec nechaj si poradit, ale davaj si pozor aby to neboli rady len v jeho prospech, čiže co najmenej roboty na kuch. linke za tie iste peniaze....Pri dohadovaní a navrhovaní linky si vsetko zapis na com ste sa dohodli, najlepsie na jeden papier a prefoť ho, daj mu ho.pozor na kovania, mnohi naslubuju hory doly a potom to tam nedaju, resp.cinske repliky.Pytaj sa na znacku kovaní a ake dosky pouziva, zavesy, to su veci ktore sa namahaju na kuchyni stale, preto by mali byť kvalitne.Su stolari ktory zarabaju aj na kovaniach....Dalsia vec vsimaj si kvalitu olepenia hran/dostatok lepidla/,nech je to v kazdom pripade ABS hrana 2 alebo min 1 mm hrubka Co sa tyka dvierok objednavane fóliovane su priblizne v tej istej kvalite ale striekane s vysokym leskom su tiez super, len drahe a nevie to hocikto dobre spraviť.Preto ak budu drahe tak nech su aspon kvalitne!/vacsinou problem s hranami-su tam stekance a pod./ak ti bude robit firma daj na zmluvu termín montaze, a pri nedodrzani za kazdy den oneskorenia nejake percento z ceny dolu.a este jedna vec pozor na katalogove kuchynske zostavy v akcii ,resp.polsky vyrobcovia=kvalita na zaplakanie...
Odpovedať
@robo1974 podla toho ci potrebujes atyp alebo nie. ak mas tak riesenu kuchynu, ze potrebujes skrinky rozmerov ktore nenajdes v klasickej ponuke kuchynskych studii, tak potom jedine stolar. ak ti vsak stacia standardne rozmery skriniek, tak myslim, ze taka ikea napriklad vyjde z boja ako idealny pomer cena/vykon/kvalita. na skrinky davaju zaruku 20 rokov... to neviem ze ci niekto iny dava... nas ikea kuchyna s rozmermi cca 240x220cm, biela, abstrakt (leskle) dvierka vysla na cca 900E. bez vysokej skrinky na chladnicku... vysuvy s dojazdom, kovania blum...
Odpovedať
@robo1974 ja som sa rozhodovala medzi Decodom a stolarom, vyhral stolar, linka na mieru, vysoka spokojnost, ked mam nejaky problem, staci zavolat a pridu upravit, ukazat co neviem, ako napr. vybrat suflik von, alebo nastavit skrinky. stala nas komplet so spotrebicmi 2760€.
Odpovedať
Profilova fotka
kazdopadne v prvom rade obehaj vsetko mozne-ci to bude hoc aky sunt-prebehni rozne studia-popytaj sa stolarov a ked budes mat informacie nie len povrchne ale aj komplexne co sa materialov tyka a vsetkych moznosti, tak sa rozhoduj. My osobne sme s manzelkou absolvovali niekolko vystav uz skor ako sme mali projekt domu v ruke. Navstevovali sme studia, pytali sa u znamych, porovnavali sme skor nez doslo k rozhodnutiu kde a co. Kuchynska linka je v prostredi plnom roznych par-je najcastejsie vyuzivana, chytana, utierana, umyvana co sa nabytku tyka. Nechces ju mat urcite len pre krasu ale i pre ucel a chces ju mat aj na zopar rokov. Takze obetuj nejake to euro na vrch aby si si nemusel po case povedat ,,bolo mi to treba". Alebo si tak bohaty aby si si kupoval lacne veci? Vela zdaru.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Pozdravujem tu všetkých. Na trhu sme už 15 rokov, možno pre niekoho sme aj známa značka :) Kuchyne vyrábame len na mieru z materiálov a z vnútornou výbavou podľa vášho výberu a finančných možností.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?