Malý priestor medzi skrinkami?

Ahojte. Chcem kuchyňu do U ale skrinky oproti seba majú medzipriestor len 1m. Bude to málo alebo je to ok? Viem že sa odporúča 1,2m.
Odpovedať
je to neprakticke v tom, ze ak vysunies celu spodnu zasuvku, tak sa k nej budes musiet zohnut z boku, lebo 40 cm je dost malo a chrbtom by si narazala do skrinky za sebou
Odpovedať
je to dosť a netreba 120. Dokonca je to lepšie ako 120.
Odpovedať
my mame 140 a to je uz zbytocne vela. 120 by bolo super, aj 1m by stacil na pracu a pohybovanie sa medzi jednotlivymi castami, jedine premysliet co s tym, ked sa budes chciet zohnut k spodnym zasuvkam. ak budes mat napr. 40cm siroke otvarave skrinky, pohoda, ale ked vysunies zasuvku, pri zohnuti naberies zadkom skrinku za sebou, ako pise stowasser...
Odpovedať
120 je fajn, ak niesi moc narocna a ked tam budete dvaja, bude trpezlivi, tak meter je OK.
Odpovedať
1 m je málo. Dá sa s tým fungovať, ale je to nepohodlné. 120 je doporučené. My dávame 130 - pri simulácii (linka z kartónového papiera :) ) to bolo pohodlné pohybovať sa medzi skrinkami.
Odpovedať
ak tam budes sama tak sa to da, ak zvyknete varit viaceri je to malo. neviem si inak predstavit z akeho dovovodu by to mohlo byt lepsie ako 120 (reagujem na prispevok stolverky)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?