Maly 10l bojler v kuchyni pod drezom

Zdravim, chcel by som dat 10l bojler Drazice TO IN do kuchynskej skrinky pod pracovnu dosku. Ma to niekto umiestnene priamo pod drezom ? Co som tak zbezne meral, odpadova rura z drezu by mohla totiz zavadzat. Este ma zaujima, ci sa aj pri tychto malych bojleroch pouziva odvod vody do odpadu z pretlakoveho ventilu. Pripadne mala (cca. 0,5l) expanzna nadoba. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@jarosujo používam, exp. netreba, Vývod z prísť. ventilu do sifónu ako z práčky
Odpovedať
@jarosujo pozri si aj gorenje ten mal aj 5litrov bojler
Odpovedať
@jan45 Nebude problem, ked ten bojler nebude priamo pod drezom, ale az o 2 skrinky (cca. 1,2m) vedla ? Vedla drezu bude umyvacka a bojler az za nou.
Odpovedať
@filipe1 Aj Drazice maju 5l, len to sa mi zda trochu malo.
Odpovedať
@jarosujo na umytie hrncov staci ak mas mucku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarosujo pancier. hadice sa robia do dvoch metrov a dajú sa nadlozit
Odpovedať
Profilova fotka
@jarosujo ako mas daleko kuchynsky drez od hlavného bojlera??vies,ci je to vobec potrebne,pretoze aj my sme uvazovali dat do kuchyne maly bojler a nie je ho treba.Mame umyvacku riadu,nakoniec som rada ze sme ho nekupili
Odpovedať
@kapa34 Je to tak 5-6 metrov odhadujem. Maly bojler chcem, je to minimalna investicia a aj spotreba denna bude minimalna. Jedine co este musim vyriesit je, ci to risknem a dam ho pod drez alebo ho dam vedla. Aj ked tak rozmyslam, tak ten bojler by sa mohol dat nahodit az potom, ako sa namontuje linka. Ak sa nevojde pod drez, dam ho vedla. Otazka je, ci treba nejak specialne umiestnit privod vody.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarosujo mám 5l priamo pod dresom a úplná pohoda...mám zn.Hakl aj s batériou,ktorá má v sebe poistnú skupinu,takže nemusel som montovať ani exp.,ani poistný ventil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?