Má niekto skúsenosti so značkou Berghoff?

Hlavne mi ma zaujímala sada riadu (hrnce, panvice...) ďakujem za odpovede
Odpovedať
My ich máme už roky a jo super volba, vieš s nimi variv ako na plyne, na elektrike, indukcii. Sú vhodné na všetko. Manželka si ich nevie vynachváliť ;-)
Odpovedať
No ja mam z nich teraz po case rozpacite pocity, najstarsiu keramicku panvicu co mam od nich, tak po par umytiach v umyvacke sa ta vrstva zodrala a teraz uz je dost o nicom.
Odpovedať
Ja som mala od nich panvicu a ese nieco, ale nemam z toho pocit kvality.
Odpovedať
Ano moja oblubena znacka ... hrnce, otvarac na vinove flase a ine rozne pomocky do kuchyne skoro vsetko berghoff. Maximalna spokojnost
Odpovedať
Mame tiez - nechali sme sa nalakat :) ale to co mame my, nie je to, co sme ocakavali. Noze uplne zle - stary noz kupeny este v priore je ovela lepsi. Hrnce - slaby podpriemer, co sa kvality tyka. Na plyne je to hroza. Na indukcii to bolo este ako tak. Rucky na hrncoch sa na plyne zacali rozpadavat. Su uplne horuce. Teraz mame v plane to vsetko vyhodit a kupit nejake normalne hrnce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mame od nich panvicu a wok, uz pol roka na tom varim a musim povedat ze som spokojna... Pouzivam na plynovom sporaku. Neumyvame v umyvacke, ale nakolko maju nelepivy povrch, tak to netreba sto rokov drhnut..
Odpovedať
Je to cina, aj ked sa tvari nemecky.
Odpovedať
Jedna vec je original a druha napodobenina- to si treba overit pred kupou. Mame ich uz asi 7 rokov a stale sa v nich varíí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?