Má niekto kuchyňu v dekore orec aida tabak?

Ma niekto kuchynu v dekore orech aida tabak (vzorkovnik egger), ako zladit k tejto kuch. linke interierove dvere?
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj, kraasna farba :)))))) ja budem mat z nej vchodový satnik a spalnu :)))) velmi dobrý výber :)))) podla mna sa k nej hodi normalne orech, mozno o trochu svetlejsi by som dala,ale nie moc.. a velmi sa k nej hodi smotanova farba.. napr. na dvierkach a pod....
Odpovedať
ja ju budem mať :-) s vysokým bielym leskom dvere neriešim, lebo sme sa práve jedných dverí z kuchyne do chodby zbavili x-) aj s tou priečkou nad nimi, ten prechod je teraz úplne voľný a vzdušný a celá teraz spoločná stena vedúca až k vchodovým dverám sa práve tapetuje na béžovo :-) . Ale v chodbe budem mať z aidy aj roldor s bielym lesklým sklom a k tomu na jadre vymieňam dvere,ale až keď budem rekonštruovať aj celú kúpelňu a wc. Už mám aj vyhliadnuté v Ba v predajni na Šancovej, tiež asi orech vertikálny, aj keď sa mi celkom páčia aj biele lesklé dvere, doteraz som ani nevedela, že také existujú. A smotanovú, čo navrhuje katrin ;-), mám na ostatných stenách v kuchyni aj chodbe. Aj keď linku som ešte nevidela, ale k orechovej podlahe, ktorú mám od quick- stepu, sa hodí skvele :-) :-) :-)
Odpovedať
Dvere riesit musim, je to prechod do spajze, a chceli sme presne taky isty orech "eggeracky", kedze su vedla linky, lenze s tymi dverami je problem.... katola: tie na sancovej su ten isty egger?
Odpovedať
Nie sú egger, ale taký dekor orecha, ktorý sa mi páčil, lebo nie každý orech je pekný. Stolár alebo nejaká firma by ti ich nevedela urobiť priamo z eggeru?
Odpovedať
pegal - ahoj. u mna vo fotoblogu nájdeš kuchyňu v kombinácii s orechom aida. aj pracovnú dosku mám takú. v spálni mám z toho v kombinácii posteľ a aj vstavanú skriňu. a ak chceš nejaké dvere, myslím že tam kde mi robili kuchyňu robia aj dvere. či aj z toho materiálu, to neviem. mrkni sa u mna aa uvidíš.
Odpovedať
chlapdodomu:napis do IP kde ti robili kuchynu, a zistim si to.... katola: stolar by to urobit vedel, len problem by bol s oblozkovanim, aj v sapeli vedia urobit eggeracke dvere, len oblozka by bola ina, a za tie peniaze by som uz chcela mat oblozku a dvere v jednej farbe.... Dvere orech aida tabak sme nasli,lenze su foliovane...ale do spajzicky to bude stacit.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@katrin21 @katola @pegal @chlapdodomu ahojte. tiež zvažujem tento dekor do kuchyne, pracovná doska a niektoré skrinky + aj do obyvky a potom aj na jedálenský stôl, čo sa týka údržby - ako to je, je to dekor náročný na údržbu - mám na mysli hlavne prach, či ho na ňom nie je hneď vidno a tiež v kuchyni či to nie je galiba, ďakujem
Odpovedať
@gemini06 ja mám pracovnú dosku v kuchyni orech aida a nábytok v spálni v kombi so slonovou kosťou. Údržba tohto dekoru je asi tak "náročná" ako akýkoľvek iný drevodekor, prach sadá všade, len na svetlom je to menej vidieť. Ja osobne s tým problém nemám, pretriem švédskou utierkou a prontom a hotovo. Dala by som si orech určite znovu, nebanujem.
Odpovedať
@andri_b máš ju fakt nádhernú, akej značky je? alebo teda od akého výrobcu? ďakujem
Odpovedať
@gemini06 ďakujem pekne, kontakt posielam do IP
Odpovedať
Ahojte, jaj mam tiez tuto farbu a aj v hale na skrinkach. Musim ale dokupit konferencny stolik a nikde nemozem zohnat v tejto farbe. Neviete mi prosim poradti co je take podobne? Na nete ked pozeram tak to strasne skresluje a mam babo tak do mesta sa motat sa nedostanem. Na jednej stranke aj klasicky orech vyzeral podobne, ale to sa mi nejak nezda, alebo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
môže mať orech aida viacej odtienov?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ano, mame to v studiu. DTD Egger Aida Tabak + MDF folia biela vysoky lesk + dyha Palisander vysoky lesk Viac foto najdete na nasej stranke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?