Má niekto chladničku Samsung Rl58GRGih?

Ste s ňou spokojné? Ako funguje ten výrobník ľadu :-) Ďakujem
Odpovedať
ja mám túto chladničku od februára tohto roku a zatiaľ som s ňou spokojná. Výrobník ľadu som zatiaľ nepoužila. Je dosť priestranná, zmestí sa mi tam všetko. Bála som sa, že sa mi tam nezmestia hrnce, lebo má len 3 police, ale v pohode, lebo všetko drobné - ako šunku, syry.... dávam do nulovej zóny a dlhšie to vydrží. Aj box na zeleninu je dosť priestranný a tiež na dverách sa dá kadečo podávať. Teda ja som zatiaľ spokojná.
Odpovedať
My sme ju kupovali takisto vo februari, vtedy to bola novinka na nasom slov. trhu. K dnesnemu dnu som v podstate spokojna, ale niekedy, ked sa zapne termostat, tak huci na moj vkus (zase nie prilis hlasno) ale predsa huci ... dokonca 30-40 minut a az potom sa vypne zase na pol hodinku...a takto dokola. Chladnicka, kt. sme mali predtym sa zapinala inac, max na 15 minut a potom bol klud. @chalupka Aj vasa chladnicka sa zapina na tak dlho ? dakujem.
Odpovedať
@tefal ani som to nezaregistrovala, v kuchyni mám stále zapnuté rádio tak som si nevšimla. Skúsim sa na to zamerať a napíšem. Ale určite hučí inak ako tá stará, ktorá mala 20 rokov.
Odpovedať
ďakujem vám, mne sa páči najmä to riešenie v mrazničke, že je tam aj ten malý šuflík, že sa dá lepšie rozdeliť a naukladať jedlo-potraviny...ten ľad mi príde tiež zaujímavý..tiež tá zóna kde si viem nastaviť teplotu... tiež že sa dajú prispôsobovať poličky na dvierkach (teda vraj) .. :-)
Odpovedať
@chalupka @tefal a môžem vás poprosiť odfotile by ste mi pánty pri otvorenej chladničke? chcela by som totiž vedieť, či by sa dala otvárať keby bola komplet obovstavaná, že by presne lícovala s linkou, alebo to pri tomto type nie je možné a neotvorím ju potom dokorán keby som ju chcela tak "zapustiť" do linky? ďakujem
Odpovedať
a aký presne model máte? teraz som si neni istá či tento v nadpise je ten s výrobníkom ľadu? alebo to má len SAMSUNG RL58GQERS ? ďakujem
Odpovedať
ja som si chladničku pozrela v Nay ale kupovala som cez internet s dosť výraznou cenovou zľavou. Tak prípadne skús pozrieť naživo, lebo fotka ti môžno veľa nenapovie. Čo sa týka ľadu, je na to jedna malá zásuvka s formičkou na ľad, ktorý sa vyklopí do šuflíčka pod tým. Neviem či som ti to dobre vysvetlila, prikladám obrázok z netu a ten ľad sa robí v mrazničke hore vľavo. Chladničku nemám pri linke ale stojí zvlášť, museli sme zmeniť otváranie dverí a bola to hotová veda. Teda neviem ti inak poradiť.
Odpovedať
@chalupka ďakujem, každá rada pomôže,asi ju pôjdem mrknúť naživo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, nechcem zakladať novú tému, tak to hodím sem...má niekto chladničku Bosch KIL 82AF30 alebo GORENJE RBI 4181 AW? neviem sa rozhodnúť ktorú . poraďte prosím!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?