Má niekto automat na pečenie?

Chcem sa spytat , nasla som tento automat na pecenie: http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_..., ale neviem na akom principe to funguje, ci je to ako mikrovlnka, alebo ako rura. Lebo hladam nieco namiesto mikrovlnky. Su sice parne rury, ale su dost drahe. Mate niekto automat na pecenie? Dakujem za vase nazory.
Odpovedať
@verka1978 Mame nieco podobne uz par rokov. Je to mala el.piecka /zdola su spiraly/. Je to dost male,vyuzije to skor jednotlivec,pre vacsiu rodinku to nie je. My to pouzivame na ohrev peciva na ranajky. Aj 3-4 dnove pecivko je po 3 minutach ako cerstve,prinesene priamo z pekarne.
Odpovedať
Profilova fotka
@verka1978 Mam nieco podobne v anglicku na stavbe pre chalanov, akurat ze na vrchu su este dve el.platnicky na varenie. Je to obycajna el.rura, vhodna tak na chatu alebo niekam kde nie je poriadna rura. Robime v tom bezne hranolky, kura ,pizzu. Inak ma fakt pobavil ten nazov, ze automat na pecenie... :-D
Odpovedať
@madein1974 ani ja som nechapala,preco "automat " :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@verka1978 My sme mali nieco podobne, od Hyundai...stalo to cca 90eur a kupovali sme to, kym sme cakali na kuchynu...akurat to nonstop vyhadzovalo poistky, takze nam to bolo na dve veci a nepouzivali sme to vobec :-( Tolko moja skusenost...ak chces mikrovlnku, kup si mikrovlnku - nehladaj nahradu ;-)
Odpovedať
@blondiee83 no ja prave nechcem mikrovlnku, chcem nieco na rychle zohrievanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?