Linka z Ikei

Ahojte, neviete o nejakej možnosti ako znížiť výšku kuchynskej linky Metod? Spodná skrinka má s podstavcom a pracovnou doskou spolu 91,8 cm. Manželka meria 156 cm a je to pre ňu dosť vysoko, len nevieme vyriešiť ako by sa dali skrinky znížiť. Ďakujeme
Odpovedať
daj nižšie nožičky...
Odpovedať
Nožičky sa dajú dať nižšie iba o 1 cm a potom nebude sedieť predná lišta, ktorá má fix 8 cm.
Odpovedať
@mar11tin Treba kúpiť len samotné skrinky bez nožičiek a nožičky kúpiť samostatne inde. Existujú aj nižšie, napr. 70 mm: http://www.nohi.cz/kuchynske-nohy-b00... a sokel buď upíli stolár, čo bude montovať linku, alebo si necháš vyrobiť na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam 159 cm a linku vo vyske 86 cm, a veru vyssiu by som mat nechcela. Klasicke skrinky z Ikea maju, pokial viem, vysku 80 cm + si pridaj minimalne 3 cm pracovnu dosku, takze nozicky by museli mat ??? cm. Si velmi viazany na Ikea?
Odpovedať
Ahoj, keď sme robili kuchyňu u sestry, tak kedže sú tie nožičky umelé sme všetky zrezali na dĺžku ako chcela. Tie nožičky sú tam len nato, aby sa ti nechytali skrinky o podlahu takže keď si ich skrátiš napr. na 4 cm nie je v tom žiadny problém.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 stolar sa ti nato moze akurat tak zvysoka nech to spili ikea ked uz zarobila ]-(
Odpovedať
Ďakujem Vám za tipy. Asi teda skúsim kúpiť iné nožičky, resp. najprv zrezať Ikeácke ak by to išlo a soklovú lištu už bude musieť poriešiť stolár.
Odpovedať
soklovulistu odpilis ja sam, nemusi to byt presne, hornu hranu nikto neuvidi.
Odpovedať
Budete sa zrejme musiet zmierit s tym ze nebude pasovat umyvacka.
Odpovedať
@mar11tin mam linku z IKEA, tiez mam cca 159cm,, a nejak mi to nepride az tak ze by to bolo vysoke.. je to v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si tiež vyberala novú linku v ikei ale ja som si už tam všimla, že je dosť vysoká. Vy ste ju nevideli "poskladanú" pred tým ako ste ju kúpili? Lebo ste mohli vedieť aj skôr, či ste ju kúpili s tým, že to potom poriešite? Tiež nepatrím k najvyšším ale nepríde mi to ako nejaká veľká prekážka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?