Lesklá lakovaná kuchyňa a zápach

Profilova fotka
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať tých, ktorí majú doma vysokolesklú kuchynskú linku lakovanú , resp. striekanú, či ste mali taký problém, že celá kuchyňa zapáchala tým lakom. My máme linku cca 2 mesiace, ale ten lak je cítiť ešte aj v jedle, a to doslova, pritom už misky pred použitím umývame. Vôbec sa nevieme zbaviť toho pachu. Stolár, ktorý nám linku robil sa s tým ešte nestretol. Neviete nám niečo poradiť? Už sme zúfalí, nemôžeme si vychutnať novú linku.
Odpovedať
Profilova fotka
To ako že sa s tým stolár ešte nestretol?Vám urobil kuchyňu a zapácha tým lakom?A inú kuchyňu urobí a tá nezapácha?Aký lak použil?Ak by to neprestalo,tak nech vám dá buď zľavu na tú kuchyňu alebo nech urobí novú a správne nalakuje bezzápachovým lakom.
Odpovedať
Profilova fotka
ten lakovany material on kupoval, nie vyrabal. a nerobil este vela vysokolesklych, ale doteraz sa nikto na to nestazoval
Odpovedať
Nech si stolar pyta od predajcu nejaký tech. list kde bude napisane akým lakom pripadne čo tk nastriekali na tie dosky. Ak mu to neposkytnu tam nech poda sťažnosť na inšpektorát. Z nazvu si potom preistotu pozri čo je to za bordel.
Odpovedať
Profilova fotka
a keby ste vedeli co jete a pijete v lesklej kuchyni
Odpovedať
@miminik my máme vysoký lesk bielu kuchyňu a nič necítiť..ani pri inom nábytku v rovnakom dekore, od rôznych dodávateľov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?