Lesklá biela kuchyňa, podlaha, dvere .

Prosím Vás má niekto lesklú bielu kuchyňu, dlažbu a dvere? Kuchynskú linku chcem bielu a pracovnú dosku sivú tmavsiu. Kuchyňa je spojená s obývačkou. Neviem sa rozhodnúť pre podlahu, páči sa mi lesklá biela , ale čo potom dvere, aké keď drevo sa mi moc nepáči:( Poradíte ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam vsetko biele,bielu lesklu linku,bielo sivu lesklu dlazbu a aj biele dvere.Celu plochu kychyna obyvacka ladim do bielo sivo ruzova.
Odpovedať
nasa kuchyna je biela leskla so sklenenou zastenou, dvere a podlahy orech, farba na stenach jemno zelena, dokopy je to krasne, biely nabytok v obyvacke , sedacka jemno zelena, lebo su spojene..tu na faceboocku ju ma vyrobca sklenenej zastenyhttps://www.facebook.com/sklenenazastena.sk/posts/463132113869564
Odpovedať
Profilova fotka
ale zase vsetko biele to tiez neni moc najlepsie riesenie, ci?
Odpovedať
@mojamica dlažbu v dome máš krásnu, aká je to, ako sa udržiava?
Odpovedať
Aj ja mam bielu lesklu kuchynu, bielu pracovnu dosku, skoro bielu plavacku(dlazbu som nechcela aby to nebolo az take studene), biele dvere a biele steny, biele kozene stolicky bielu sedacku, bielu kupelnu, bielu kozenu postel aj 1 psi pelech biely :-D Mne sa to paci- ja mam z toho skvely pocit - ja v tom zijem. Milujem bielu!!! Hlavne si daj take aby sa to pacilo tebe a mala z toho dobry pocit !!!.
Odpovedať
@peonko dakujem za odpoved, pozerala som tvoj album más to velmi pekne a dvere ani nehovorím, sú bomba, mohla by som ta poprosit o kontakt -dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekne :-)
Odpovedať
@mejlin Dakujem za pochvalu. Info mas v IP
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?