Kúpiť kuchyňu z Poľska, alebo ju dať urobiť doma?

Ahojte. S priateľom riešime momentálne kuchyňu a chcem sa opýtať, či poliaci robia dvierka z drevotriesky alebo z niečoho iného? Lebo mám návrh kuchyne a slovenský stolár mi dnes povedal za túto kuchyňu mi spraví cca 40 000-45000 sk ( zajtra mi povie presnejšie, lebo musí vypočítať tie kovania atď ). Korpus je samozrejme z drevotriesky- tak ako všade, ale tie dvierka sú už z MDF hrúbka 18-19 mm. A neviem ako to robia poliaci, lebo si myslím že by tam vyšla lacnejšie, len neviem že z čoho robia tie dvierka. ďakujem za reakcie. Len dúfam že ma admin nehodí do tej diskusie- kuchyne z poľska :)))
Odpovedať
1
2

Odpovedať
My čo sme boli v Poľsku tak je to presne to isté – dvierka MDF , rôzne typy, od 16 až po 21 mm hrúbka, korpus – drevotrieska. Kuchyňu si ideme dať robiť v Poľsku. Cenu nám vyrátali na 50000 Sk komplet aj s rampou, zatváraním šuflíkov... Okrem osvetlenia. Na porovnanie – v Decodome nám vyrátali cenu 120 000 Sk, a to som si nemohla vybrať takú farbu, ako som chcela ( lebo ten typ sa v takej farbe nevyrába ), ani veľkosť skriniek ( v Decodome majú len typizované ). Poliak spraví všetko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia, prosim ta napis mi adresu toho poliaka do IP. neviete este sa stale oplati ist do polska?nielen na kuchyne ale aj na spotrebice a tak...ako je to potom so zarukou?
Odpovedať
vazeni, ja som z BA. teraz som tu dal novu temu - hladam firmu alebo stolara na kuchynu a ostatny nabytok. potrebujem referencie, lebo uz som natrafil aj na podvodnikov. tak ak mozte, napiste mi vase typy. k Polsku - ako to robite? su Poliaci ochotni prist a namontovat nabytok do BA? poradte mi prosim lebo ak ich kvalita je rovnaka ako nasa, tak naco platit raz tolko :-) diky
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@patricia ahoj, aj ja by som poprosila o tú adresu ak ste spokojný. A ako to dopadlo, už ju určite máte a používate. Ste spokojný?? Ako doprava z poľska??
Odpovedať
@patricia aj ja poprosím adresu a prípadne nejaké foto vďaka!!!!!
Odpovedať
@patricia ahoj, prosim Ta posli mi adresu na Poliaka. Dakujem otko@szm.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@anavila @456456 @jarkel @haronikova @anusa23 @123mizu Ahojte ja mam cerstvu kuchynu od jednej velkej polskej firmy, pozrite album. Stranku maju: http://www.meble-ziobro.pl/introcz.html Rozpravat sa s nimi da normalne po slovensky, pridu nezavazne pozriet, povedia vam cenu a rozhodnete sa. Su velmi mili a ochotni, na sk chodia 2x do tyzdna. Nam robili aj vstavany satnik. Za celu kuchynu ako uvidite v mojom albume sme dali 1800 euro. Slovensky stolari, mi teraz tvrdia ze by to spravili za rovnaku cenu, ale predtym mi vsetci spravili min. o polovicu vyssiu cenu. Tak ja uz naozaj neviem, ved posudte sami....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@reka99 ahoj, ako by si teraz s odstupom casu hodnotila kuchynu (materiál, práca) kedze uvedenú firmu planujem kontaktovat :-D ohladne výroby mojej budúcej kuchyne.. inak velmi pekná.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evina24 nam robili nabytok do celeho domu, kuchynu, obyvaciu stenu, stolik, jedalensky stol a velikansky vstavany satnik. My sme s nim velmi spokojny teraz mi akurat doniesli este dve policky do obyvky co som si dala urobit a ked si este nasporim :-) tak si dam urobit este nejake komody. V kuchyni mi praskla pracovna doska na dvoch miestach. Tak som im volala, dohodli sme sa ze pridu a vymenia mi celu pracovnu dosku. Naozaj bezproblemova komunikacia a splupraca nemusis sa bat. Ak nejaku chybu spravia tak si ju aj opravia. Samozrejme zadarmo. Ja mam pracovnu dosku ak sa pozries do albumu v jednom kuse teda z jedneho dielu tak maju co vymienat, dost velka polozka.
Odpovedať
Profilova fotka
@reka99 tak super.. pretoze aj ja som na nich pocula len same dobre referencie :-) len si este musim zistit ci nam statny fond rozvoja byvania preplati aj fa z polska.. keby hej tak by to bolo super.. tiez uz ked budu kuchynu robit tak by som si dala asi aj skrine aj kupelku :-D dakujem za odpoved ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
chcem sa spytak aka bola cakacia doba na tu kuchinu kolko to trva kym pridu namontovat dakujem
Odpovedať
Pozor na polsko, oni veľmi radi robia nepresne, takže centimeter sem - tam .. ubehne a potom do nevyzerá dobre a kopa iných vecí.... do poľska by som si dala urobiť len ak by som mala referencie... Ja by som volila stolára .-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sagapo a myslis ze v polsku to nerobi stolar??? nie som zastanca polskych kuchyn alebo slovenskych, ale nehadzte poliakov do jedneho vreca a slovakov do druheho, lebo aj tam aj tam sa najdu aj dobri stolari aj babraci, a celkova kvalita kuchyne zavisi rovnako od kvality prace ako aj od kvality nakupovaneho materialu - drevotriesky, MDF a hlavne dvierok a kovani, a to by sa malo odzrkadlit aj na cene
Odpovedať
@reka99 Ahoj, mozes mi povedat kolko stal vstavany satnik? Dakujem
Odpovedať
robinho - nehadžem ich do jedného vreca, ale je ťažko sa potom dovolať nápravy z Poľska. a ak si pozorne prečítaš moj prispevok píšem, "že na odporúčanie!!!" a ja viem od čoho závisí kvalita Kuchyne.... a aj cena :-),
Odpovedať
Profilova fotka
Preto treba, volat iba overene firmy nie amaterov ktorych uz nikdy viac nepridu. Mne teraz praskla pracovna doska na jednom mieste a pridu ju vymenit celu, bez problemov a hadania. Satnik nas vysiel cca 850 euro.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@reka99 chcem sa spytat, ako dopadla vymena, ci vsetko prebehlo korektne a ako vyzera nabytok s odstupom toho jedneho roka....este by som sa chcel spytat, ako dlho trvala vyroba linky, a aj cena tej vasej konkretneby ma zaujimala, dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fonzie666 v prispevku vyššie piše reka99, že ich vyšla 1800e. ;-)
Odpovedať
@mariasola aha, už som si to všimol...a pritom som to celé čítal x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fonzie666 ahoj, vyroba linky nas nenahanala takze tazko povedat ako dlho trva bezna vyroba, je to vsetko na dohode. Prac. dosku vymenili zhruba pred dvoma tyzdnami a dali mi dokonca este krajsiu. Vsetok nabytok je ok, vsetko je o tom ako sa on clovek stara, moji dvaja gangstri mu davaju dost zabrat ale s tym sa pri malych detoch rata :-)
Odpovedať
@reka99 dakujem za typ :) budem ho potrebovat ( robia aj nejaku vizualizaciu ? )
Odpovedať
Profilova fotka
@denisocka nie tu som mala
Odpovedať
aha,tak ešte sa msim pustit do vizky...kedze nejak niesom ustalena ešte na 100% . a asi by som mala najprv spotrebiče, potom kukat na stolara
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den.Skuste si pozriet moj profil.Ak vas nieco zaujme,mozete mi napisat.Navrh a montaz je zdarma.A na linku davame 5 rocnu zaruku.Pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin835 dobry den chcem sa spýtat ci mi viete povedat cenu podla grafickeho navrhu ktory mam spraveny....že by som vam to poslala.dakujem Klasova
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den tak mi poslitie navrch tak vam nacenim. Diakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?