Kuchynský stol a stolicky

Co hovoríte na to Vy ? Aku kombináciu by ste zvolili ? Alebo dáka Vaša inšpirácia
Odpovedať
Profilova fotka
A do akeho priestoru ;-) ? Ako vyzera jedalen? S cim je kombinovana? Ake farebne zladenie ma priestor? V akom style je zvysok miestnosti :)? Kolko ludi pri stole bude stolovat? Na co vsetko a v akej frekvencii sa bude stol a stolicky pouzivat (kazdy den spolocne ranajky a vecere, velke nedelne rodinne obedy, ci raz za mesiac rychla vecera a skor na ozdobu...), ake osoby budu stolicky pouzivat (vahove kategorie a vek :) ). Ako sa vam na nich sedi (kazdy ma rad iny sklon sedadla, iny material pod zadkom a na chrbte) a v neposlednej rade, co sa paci vam, ake uprednostnujete vy "posadenie" :-) Pretoze vyberat stolicky ku stolu ak ich mam pouzivat dennodenne iba podla toho, ako sa k sebe hodia ci ako vyzeraju je neefektivne a neprakticke.
Odpovedať
Urcite by som zvolila iny stol. Za tymto stolom sa neda pohodlne stolovat.Zavadzia tam ta noha aj spodok,co je polozeny na zemi. Rodicia ho dostali ako dar,ale najradsej by ho vysmarili von oknom.
Odpovedať
Každému sa páči niečo iné, domov by si si mala vyberať taký nábytok aby sa páčil tebe, to by mala byť priorita si myslím. Hlavne potom treba myslieť aj na funkčnosť toho nábytku v tomto prípade hlavne stola ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?