Kuchynsky drez

Pozdravujem .. aky drez odporucate? Nerezovy alebo granitový? Co je narocnejsie na údrzbu..ake mate skusenosti?
Odpovedať
@ludmila001 toto je rovnaka otazka ako ked sa tu chlapi spytaju ci polystyren alebo mineralna vata. Kazdy preferuje to k comu ho viac taha jeho spikova kost, lebo uzitne hodnoty su +/- rovnake. Ja mam uz druhy nerezovy, iny by som nechcela, ale zas som neskusala ziadny iny, takze neviem porovnat.
Odpovedať
@ludmila001 ja na nerez nedam dopustit. Ale ani kvalitnym granitovym nic nepokazis. Mne sa zda granit horsi na udrzbu.
Odpovedať
Profilova fotka
By som to povedal takto: Novodobé trendy diktujú, že slušná kuchyňa si zaslúži pekný drez. Svoju funkciu dlhé roky plnili nerezové drezy, potom prišiel zvrat a zrazu boli všetky nerezy doškriabané a vymatnuté, tak sa húfne začali používať gránitové drezy. Ja osobne mám gránitový, je dobrý. Moja mama zase má o 10 rokov starší nerezový a čuduj sa svet aj ten je dobrý. Ju to stálo v prepočte na eurá okolo 40 a mňa 200.
Odpovedať
@ludmila001 ja mam nerezovy a aj granitovy, nerez je lepsia na udrzbu. na granitovom ostavaju flaky ak tam niekto drbne spinave riady a neumyje hned. nemam ho rad.
Odpovedať
@ludmila001 Ja ťa domotám úplne - ja doporučujem keramický. Nerezový mi príde ako výlevka do technickej miestnosti a granitový sme mali v byte, ale po niekoľkých rokoch bol na dne doškriabaný, aj keď sme v ňom mali takú plastovú mriežkovú podložku. Teraz máme keramický biely. Ešte je možnosť dať smaltový, ale ten by sa hodil skôr do retro kuchyne. .
Odpovedať
Profilova fotka
my mame granitovy a iny by som asi ani nechcela. udrziavanie nie je nejak narocne a nie je na nom vsetko tak vidno ako na nerezovom. ten ked sme mali, no nevedela som sa ho docistit
Odpovedať
Prikláňam sa k @chrobak7 a tiež odporúčam keramický.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?